четвъртък, юли 25

Samsung RB38A7B6CS9/EF – Издръжлив, просторен и интелигентен хладилник с фризер

Samsung RB38A7B6CS9/EF е впечатляващ хладилник с фризер, който се отличава с висока производителност, просторен интериор и иновативни функции. Този модел е създаден, за да отговори на изискванията на съвременните потребители, като предлага несравнимо съхранение на хранителните продукти и оптимално използване на пространството в кухнята.

Просторен и добре организиран интериор: С общ обем от 390 литра, Samsung RB38A7B6CS9/EF предлага изключително голям капацитет за съхранение на хранителни продукти. Вътрешното пространство е добре организирано с различни полици, кошници и отделения, което улеснява сортирането и намирането на нужните продукти. Освен това, фризерът предоставя допълнително пространство за замразени храни.

Иновативни функции за оптимално съхранение: Samsung RB38A7B6CS9/EF разполага с редица иновативни функции, които гарантират оптимално съхранение на хранителните продукти. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера, осигурявайки постоянна температура и запазване на свежестта на храните. Функциите Metal Cooling и Optimal & Humidity Fresh+ поддържат стабилна температура и влажност в хладилната част, което помага за запазване на свежестта и вкуса на храните за по-дълъг период от време.

Хладилник с фризер Samsung RB38A7B6CS9/EF, BeSpoke, 390 л, No Frost, Metal Cooling, Optimal & Humidity Fresh+, Цифров инвертор, Клас C, H 203 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентно управление на енергията: Снабден с Цифров инвертор компресор, Samsung RB38A7B6CS9/EF осигурява постоянна и ефективна работа на хладилника. Тази технология регулира мощността на компресора в зависимост от текущите условия и нуждите на хладилника, което води до по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на уреда. Класификацията в клас C показва, че този модел е енергоефективен, като постига оптимално съчетание между производителност и икономия на енергия.

Елегантен дизайн: Samsung RB38A7B6CS9/EF е създаден с внимание към детайлите и предлага изискан външен вид. Изчистеният дизайн с иноксова отделка добавя елегантност и стил във всяка кухня. Вратата е оборудвана с LED осветление, което осигурява ясен и равномерен светлинен поток, като същевременно енергоспестяващо.

Заключение: Хладилникът с фризер Samsung RB38A7B6CS9/EF е перфектното решение за всеки, който търси високоефективен и функционален уред за съхранение на хранителни продукти. С неговите иновативни функции, просторен интериор и стилен дизайн, този модел предлага оптимално съхранение и удобство за вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply