сряда, юли 24

Samsung RB38A7B5322/EF – Стилен и функционален хладилник с фризер за перфектно съхранение на хранителните продукти

Samsung RB38A7B5322/EF е впечатляващ хладилник с фризер, който върви ръка за ръка с модерните тенденции в дизайна и функционалността на кухненските уреди. Този модел притежава изящен черен дизайн, който привлича вниманието и се вписва перфектно във всяка съвременна кухня.

Вместимост и организация: С общ обем от 387 литра, хладилникът Samsung RB38A7B5322/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Разполага с различни отделения и рафтове, които ви позволяват да организирате и подреждате храните по желание, като същевременно имате лесен достъп до тях.

Съхранение със стил и технология: RB38A7B5322/EF разполага с иновативна технология No Frost, която предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера. Това значително улеснява поддръжката на уреда, тъй като не е необходимо редовно размразяване. Освен това, Twin & Metal Cooling системата гарантира оптимални условия на съхранение и равномерна температура във всички отделения на хладилника.

Хладилник с фризер Samsung RB38A7B5322/EF, BeSpoke, 387 л, No Frost, Twin & Metal Cooling, Cool Select+, Digital Inverter, Клас C, H 203 см, Черно стъкло

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за контрол и удобство: С Cool Select+ функцията можете да регулирате температурата и влажността на отделни отделения в хладилника, в зависимост от вашите нужди. Това ви позволява да запазите свежестта на храните по-дълго и да ги съхранявате в оптимални условия. Дигиталният инвертор осигурява ефективна и тиха работа на хладилника, като същевременно спестява енергия.

Енергийна ефективност и надеждност: С класификация C за енергийна ефективност, хладилникът Samsung RB38A7B5322/EF съчетава удобство и спестяване на енергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на всички функции и предимства на уреда, без да се притеснявате за високи разходи за електроенергия. Samsung е известна марка със завидна репутация за надеждност и качество на своите продукти.

Заключение: Хладилникът с фризер Samsung RB38A7B5322/EF е идеалният избор за тези, които търсят съчетание от стил, функционалност и ефективно съхранение на хранителните продукти. С модерни технологии като No Frost, Twin & Metal Cooling и Cool Select+, този модел отговаря на високите стандарти на Samsung и ще ви помогне да запазите храните свежи и вкусни за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply