четвъртък, юли 25

Хладилник Samsung RB38A6C1CS9/EF – Иновативност и ефективност във вашия дом

Хладилникът Samsung RB38A6C1CS9/EF е перфектното решение за всеки дом, който търси комбинация от иновативни функции, ефективност и елегантен дизайн. С капацитет от 390 литра, клас C енергийна ефективност и редица уникални характеристики, този хладилник ще осигури идеални условия за съхранение на хранителните продукти.

Прецизност и удобство: Хладилникът Samsung RB38A6C1CS9/EF разполага с Total No Frost технология, която предотвратява образуването на лед във фризера и намалява кондензацията в хладилника. Това означава, че няма нужда от ръчно размразяване и храните се съхраняват свежи и вкусни за по-дълго време. All-Around Cooling системата осигурява равномерно разпределение на студен въздух, което поддържа стабилна температура и качество на съхраняваните храни.

Хладилник Samsung RB38A6C1CS9/EF, 390 л, Клас C, Total No Frost, All-Around Cooling, Digital Inverter Compressor, SpaceMax, H 203 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновации за оптимална производителност: Хладилникът е оборудван с Digital Inverter компресор, който автоматично регулира оборотите си в зависимост от натоварването. Това осигурява по-ефективна и тиха работа, както и по-ниска консумация на енергия. SpaceMax технологията позволява максимално използване на вътрешния обем на хладилника, като същевременно запазва компактни размери и елегантен дизайн.

Интелигентни функции и управление: Хладилникът Samsung RB38A6C1CS9/EF е оборудван със сензорно управление и LED дисплей, което ви позволява лесно и прецизно настройване на температурата и другите функции. Можете да използвате SmartThings приложението, за да контролирате и управлявате хладилника от всяко място чрез своя смартфон. Това ви дава удобство и контрол, докато сте в движение или далеч от дома.

Елегантен дизайн и издръжливост: Хладилникът притежава модерен и стилен дизайн с иноксова отделка, която придава елегантност и класа на вашия кухненски интериор. Високото ниво на изработка и издръжливост гарантират, че този хладилник ще ви служи дълго време без проблеми.

Заключение: Хладилникът Samsung RB38A6C1CS9/EF е пълен с иновации, които осигуряват оптимални условия за съхранение на хранителните продукти. Съчетавайки прецизност, удобство, интелигентност и елегантен дизайн, този модел е идеалният избор за модерния дом. Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да се наслаждавате на свежи и качествени продукти, хладилникът Samsung RB38A6C1CS9/EF ще бъде ваш надежден помощник в кухнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply