сряда, април 24

Samsung RB36T675ESA/EF – Интелигентен и просторен хладилник с фризер за оптимално съхранение на хранителните продукти

Samsung RB36T675ESA/EF е модерен и иновативен хладилник с фризер, който предлага не само голям капацитет, но и множество функции, които гарантират оптимално съхранение на вашите хранителни продукти. Със своя клас E енергийна ефективност, този модел от Samsung съчетава икономия на енергия със запазване на свежестта на храната.

Системата NoFrost в хладилника и фризера на Samsung RB36T675ESA/EF предотвратява образуването на лед и кондензация, осигурявайки постоянно охлаждане и оптимална влажност на вътрешната среда. Това означава, че няма нужда от ръчно размразяване и често почистване, а също така се гарантира, че вашите храни ще останат свежи и с вкуса им запазен.

Хладилник с фризер Samsung RB36T675ESA/EF, 360 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Optimal Fresh Zone, H 194 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Един от ключовите елементи на Samsung RB36T675ESA/EF е компресорът Digital Inverter. Тази технология осигурява по-ефективно и тихо охлаждане, като автоматично регулира скоростта на компресора според текущите нужди. Резултатът е по-стабилна икономия на енергия и по-дълъг живот на уреда.

All around cooling системата на Samsung RB36T675ESA/EF гарантира равномерно разпределение на студен въздух във всеки ъгъл на хладилника. Това значително подобрява охлаждането и предпазва храните от преждевременно разваляне. В комбинация с оптималния размер и гъвкавата организация на вътрешното пространство, вие ще можете лесно да подредите хранителните продукти и да ги намирате бързо.

Оптималната свежест се гарантира и чрез Optimal Fresh Zone, което е специално предназначено за съхранение на свежи плодове и зеленчуци. Тази зона поддържа оптимална температура и влажност, за да се предпазят храните от изсъхване и запазване на своята хранителна стойност.

Хладилник с фризер Samsung RB36T675ESA/EF, 360 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Optimal Fresh Zone, H 194 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С височина от 194 см, Samsung RB36T675ESA/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителните продукти на цялото семейство. Вратите са снабдени с допълнителни отделения за поставяне на бутилки и други по-големи предмети, като същевременно запазват лесния достъп до всички секции на хладилника.

Стилният и сребрист дизайн на Samsung RB36T675ESA/EF ще придаде елегантност на всяка кухня. Той се вписва перфектно във всяко пространство и добавя модерен акцент към интериора.

В заключение, хладилникът с фризер Samsung RB36T675ESA/EF е интелигентен избор за съхранение на вашите хранителни продукти. Съчетавайки голям капацитет, енергийна ефективност и иновативни технологии, този модел от Samsung ще отговори на всичките ви нужди и изисквания за съхранение на свежи и вкусни храни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply