неделя, декември 3

Хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF – със специално покритие против отпечатъци за естетическа издържаност

Хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF може да бъде определен като един от най-суетните хладилници! Той обича да се грижи за своята външност, за да поддържа постоянно своя приветлив вид и да не спира да краси кухнята, на която принадлежи.

Samsung RB36T672CS9/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Специалното иноксово покритие на корпуса на уреда, не задържа отпечатъци и не позволява на замърсяванията да засенчат неговата колосална осанка от 193.5см.

Красив отвън, удобен и широк отвътре. Този модел разполага с огромно вътрешно пространство от 248 литра + още 112 литра заети от капацитета на фризера. Вътрешното пространство на хладилната част е удобно разделено от 4 рафта, всеки от които е изграден от здраво закалено стъкло. Във вътрешността ще намерите и още: отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца, поставка за бутилки, както и други 3 рафта, разположени на вратата.

Специалната охладителна система – No Frost, никога няма да Ви позволи да видите лед по вътрешността на уреда. Системата се грижи за поддържането на оптимални нива на температурните градуси, като благодарение на това успешно постига изключително добра икономия, която нарежда модела в class C, от таблицата за енергийна ефективност, съгласно най-новите европейски стандарти.

Перфектната работа на Samsung RB36T672CS9/EF се дължи на интелигентния Digital Inverter. Компресор оказващ изключително прецизен контрол над температурата. Той автоматично се настройва към ниски и високи скорости въз основа на температурата на околната среда, режима на работа и разликите в температурата, причинени от отварянето и затварянето на вратата на хладилника. Благодарение на неговата прецизна работа можете да се възползвате и от допълнителни функции като Бързо замразяване и Бързо охлаждане.

Samsung RB36T672CS9/EF

Технологията All-Around Cooling непрекъснато следи всякакви температурни колебания и охлажда хладилника равномерно от ъгъл до ъгъл. Студеният въздух се издухва през стратегически разположени вентилационни отвори, така че да се поддържа постоянна температура, а храната остава свежа за по-дълго време. И всичко това е поместено в специален дизайн Space Max, за който е използвана изключително висококачествена изолация за стените, но значително по-тънка от обикновените изолации, с която размерите на хладилника не се променят. Но пък ефектът е наистина cool. Съвършен както отвътре, така и отвън!

Размери: широчина – 59.5см, дълбочина – 65.8см, височина – 193.5см, тегло – 72кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply