неделя, май 26

Хладилник с фризер Samsung RB36T600CSA/EF – големият хладилник за големи семейства

Хладилник Samsung RB36T600CSA/EF е идеалният избор, ако искате голям хладилник, оборудван с най-новите технологии на много добра цена. Дизайнът на тази хладилна комбинация е много атрактивен. Категорично се откроява чрез сребристия си цвят, със сиви емайлирани страни и изчистени линии, като пасва идеално на всеки ъгъл на Вашия дом.

Samsung RB36T600CSA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Контролният панел с електронно управление се намира вътре в устройството. Той следи двете температурни зони, тази на хладилника и тази на фризера, като всяка от тях може да се регулира независимо.

Samsung RB36T600CSA/EF е практична комбинация от хладилник, оборудван с технология за охлаждане No Frost, идеална за голямо семейство с различни кулинарни предпочитания. Хладилната система се подпомага и поддържа от интелигентната технология All-Around Cooling, която осигурява равномерно охлаждане на пространството в тялото от ъгъл до ъгъл. Студеният въздух се издухва през няколко отвора на нивото на всеки рафт, поддържайки температурата постоянна, а храната свежа. Тази комбинация запазва свежестта, аромата и текстурата на съхраняваната храна за по-дълго.

Уредът е изграден с дизайна на Space Max, в който се залага на много тънка проектирана стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да се жертва енергийната ефективност, нито външните габарити на уреда. А усъвършенстваната изолация от циклопентан намалява всякакви температурни колебания, независимо колко горещо или студено е навън.

Уредът е с многопоточен поток, който работи на всички нива, чрез малки вентилационни отвори на всеки рафт, поддържайки еднаква температура в целия хладилник, особено след отваряне на вратата. Чрез многократно едновременно охлаждане на всички секции и всички отделения храната може да остане свежа за по-дълго.

Този модел с технология за динамично охлаждане има щедър нетен обем на хладилника от 248 литра, както и специално отделение за плодове и зеленчуци. Снабден е с 4 рафта за съхранение на храна, изработени от топлоустойчиво стъкло, което се почиства лесно и има много добра устойчивост на големи тежести. Можете да поставите тежки контейнери, до 25 кг, на всеки рафт. Голямо предимство на този модел е, че позицията на първите 3 горни рафта може да се регулира според нуждите Ви. Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-ниско от стандартната височина на търговски съдове или буркани.

Samsung RB36T600CSA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В допълнение, хладилното пространство е оборудвано и с идеален рафт за безопасно съхранение на любимите Ви бутилки вино в хоризонтално положение. Използвайки този рафт с плоска форма, Вие увеличавате максимално пространството и бутилките вече не се търкалят. Рафтът може да се използва и за съхранение на форми за пица или яйца.

Обръщащата се врата на хладилника с вградена хоризонтална дръжка е оборудвана с 3 вертикално регулируеми поставки за гъвкаво съхранение. В този модел има и голямо пространство за съхранение на големи кутии мляко и сок до 2 литра в рафта на вратата.

Фризерът е с нетен обем от 112 литра, с три уплътнени едно към друго пластмасови отделения тип чекмеджета. Големите фризерни отделения предлагат множество опции за замразяване, включително бързо замразяване и тава за лед. Достъпът до храната е много лесен чрез отваряне на прозрачна врата, която има уплътнителна система за затваряне. Горният рафт във фризерната зона улеснява ефективното съхранение, организацията и достъпа до хранителни продукти, с които можете да се справите бързо, дори и да е зад фризерната зона. А следващите 2 кутии за съхранение са с широк отвор, което улеснява организирането и изваждането на храната. В същото време пространството за съхранение също е оптимизирано.

Уредът има LED осветление в горната част на хладилното отделение, което осигурява по-силна светлина, с по-малко отделена топлина и 7 пъти по-ниска консумация на енергия. Енергийната ефективност, предлагана от комбинирания хладилник Samsung RB36T600CSA/EF е много добра, има клас A+++ от гамата от А+++ до D. Този модел, оборудван с инверторна технология, също е много тих, с много ниско ниво на шум от 35dB.

Размери: височина – 193.5см, широчина – 59.5см, дълбочина – 65.8см. Тегло – 72кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply