сряда, април 24

Samsung RB34T672EBN/EF – Елегантен Черен Хладилник с Фризер, Който Преодолява Граници

Хладилникът с фризер Samsung RB34T672EBN/EF е впечатляващ домашен уред, който обединява стил, ефективност и функционалност в едно. Със своя изискан черен дизайн, този модел ще стане впечатляващ акцент във всяка съвременна кухня. С обем от 340 литра и редица иновативни функции, този хладилник е създаден да отговори на всички изисквания на модерното домакинство.

Елегантен и Стилен Дизайн: Samsung RB34T672EBN/EF излъчва чар и рефинираност със своят черен екстериор. Изчистеният дизайн и допълващите го хромирани дръжки придават на уреда изискан и модерен вид. Черният цвят придава на хладилника уникална и луксозна атмосфера, която го прави идеален избор за домакинства с изисквания към стила и естетиката на интериора.

Хладилник с фризер Samsung RB34T672EBN/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Удобство: С обем от 340 литра, този хладилник предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Отделенията са разположени така, че да предоставят удобство и организация при съхранението на храните. All around cooling технологията осигурява равномерно разпределение на студения въздух, за да поддържа постоянна температура във всеки ъгъл на хладилника.

Безпроблемно Замразяване с NoFrost: Samsung RB34T672EBN/EF е оборудван със система за автоматично размразяване NoFrost. Тази технология предотвратява образуването на лед и конденз на стените на фризера, което осигурява оптимални условия за съхранение на замразени продукти. Не е необходимо да отделяте време за ръчно размразяване, а електроенергията се използва по-ефективно, което намалява енергийната консумация и подобрява ефективността на уреда.

Компресор Digital Inverter: Основната характеристика на Samsung RB34T672EBN/EF е използваният компресор Digital Inverter. Този интелигентен компресор автоматично регулира скоростта си в зависимост от нуждите на хладилника. Това гарантира стабилна и ефективна работа, като същевременно осигурява тиха работа и по-ниска консумация на енергия. Този модел се отличава също така с дълъг живот на компресора и надеждна работа през годините.

Интелигентни Функции и Управление: Samsung RB34T672EBN/EF разполага с Wi-Fi възможности, което позволява да управлявате хладилника от разстояние чрез мобилното приложение на Samsung. Това ви дава възможност да контролирате температурите и настройките дори когато не сте у дома, както и да получавате уведомления за важни събития, като например отварянето на вратата за по-дълго време.

AI Energy Технология: Една от ключовите характеристики на този модел е AI Energy технологията. Тя използва изкуствен интелект, за да предвижда вашите навици и поведение, свързани с употребата на хладилника. Системата събира данни за предпочитанията ви и автоматично оптимизира настройките на хладилника за по-ефективна работа и по-ниска консумация на енергия.

Заключение: Хладилникът с фризер Samsung RB34T672EBN/EF съчетава стил, функционалност и иновативни технологии в едно устройство. Елегантният черен дизайн го прави страхотен акцент във всяка съвременна кухня, а голямата му вместимост и интелигентни функции го правят перфектен избор за семейства с различни нужди и изисквания. Осигурете си максимална свежест и удобство при съхранението на храните с Samsung RB34T672EBN/EF!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply