вторник, юни 18

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF – графитено сив и с щедър капацитет

Samsung RB34T671ESA/EF е елегантна комбинация от хладилник, фризер и надежден и безшумен цифров компресор. Външният дигитален дисплей, удължената гаранция на компресора и доброто съотношение между качество и цена са други предимства на този хладилен агрегат на популярната марка.

Хладилник Samsung RB34T671ESA/EF е с модерен дизайн, с прави ъгли и иноксово покритие от неръждаема стомана, което не задържа отпечатъци от пръсти и други замърсявания. Вратичките са с вградени хоризонтални дръжки и се отварят на дясно, но могат да се обръщат съвсем лесно, ако например сте левичар или подредбата в интериора на Вашия дом налага лявостранното отваря на вратите. Гърбът на този комбиниран хладилник е покрит с метален капак, който се почиства съвсем лесно с влажен парцал, но по-основната му роля е да предпазва компресора.

Samsung RB34T671ESA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нетният обем на този комбиниран хладилник е 340 литра, от които 228 литра са разпределени за хладилник и 112 литра за фризер. Размерите на уреда са изключително компактни (59.5 х 65.8 х 185см) благодарение на технологията SpaceMaх, чийто дизайн включва по-изтънени стени, за сметка на по-голямо вътрешно пространство, но със същата производителност и защита.

Samsung RB34T671ESA/EF има цифров инверторен компресор (Digital Inverter) , който е надежден и безшумен. Нивото му на шум е само 35dB, като този модел е един от най-тихите, който можете да намерите на пазара. Така че, ако тишината е важна за Вас, то това е Вашият модел. Енергийната ефективност е класифицирана в клас E (по скала от A до G), със средна годишната консумация на енергия е 254 kWh.

Уредът използва системата за охлаждане No Frost. Тя не позволява образуването на лед във фризера и осигурява оптимално ниво на влажност в хладилното пространство. Освен това е съпровождана от интелигентната технология All Around Cooling, която от своя страна осигурява постоянна температура чрез равномерно разпределение на студения въздух на нивото на всеки рафт.

Samsung RB34T671ESA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Хладилното пространство е с опростена организация, с отделение за плодове и зеленчуци в долната част и три рафта от безопасно закалено стъкло в горната част. По-големите съдове могат да се съхраняват на рафтове, а бутилки, кутии и буркани на един от трите пластмасови рафта, разположени на вратата. LED осветителната система на тавана осигурява добра видимост и ако вратата остане отворена, ще бъдете алармирани със звуков сигнал.

Фризерът разполага с 3 чекмеджета, от които средното е с най-голям обем. Капацитетът на замразяване от 13кг за 24 часа е много щедър, както и автономността без електричество, която е 18 часа. Контролният панел разполага с цифров дисплей със син дисплей и тактилни селектори, които позволяват промяна на температурите или активиране на функциите за охлаждане и бързо замразяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply