четвъртък, юни 13

Хладилник с фризер Samsung RB34T600CSA/EF – със специална функция All around coooling, охлаждаща от ъгъл до ъгъл

Този хладилник с фризер може да Ви даде удобство, благодарение на съвременните си технологии и функции, с които искаме да Ви запознаем.

Samsung RB34T600CSA/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Хладилник с фризер Samsung RB34T600CSA/EF притежава удобен LCD дисплей, на който ще наблюдавате и следите настройките на градусите, на които се охлаждат Вашите хранителни продукти.

No Frost система за охлаждане, предотвратяваща образуването на лед по вътрешността на хладилника. Уредът притежава автоматична система за размразяване, така че никога няма да Ви се налага саморъчно да размразявате, за да почистите прекомерно насъбралия се лед. Такъв просто няма да има, защото системата ще регулира непрекъснато своето ниво на охлаждане. Същото това важи и за фризера. Той също притежава автоматична система за размразяване. Специалните функции на хладилника и фризера ще Ви позволят ,,Бързо охлаждане” и ,,Бързо размразяване” на продуктите.

Обемът на хладилния резервоар е 228л + 112л, които заема фризерът. Този обем обхваща 4 вътрешни големи рафта и 3 рафта на вратата, като всеки от тях е изграден от здраво закалено стъкло. Във вътрешното пространство на хладилника ще намерите още и специална поставка за яйца и тава за лед.

Хладилник с фризер Samsung RB34T600CSA/EF притежава иновативен цифров инверторен компресор (Digital Inverter), който освен че спестява изключително много електроенергия, успява да запази храната, която сте поставили вътре в него – свежа за по-дълго време. Специални сензори непрекъснато следят както вътрешната температура на хладилника, така и външната температура в стаята, в която уредът се намира. Сензорите следят и нивото на влажността във въздуха, като по този начин успяват да въздействат благоприятно да развалящите храната процеси.

Системата All-around Cooling охлажда равномерно хладилника от ъгъл до ъгъл. Студеният въздух се издухва през множество вентилационни отвори, намиращи се на всяко ниво от рафтовото разпределение, така че уредът поддържа постоянна температура навсякъде по своята вътрешност и храната остава по-свежа.

Samsung RB34T600CSA/EF

Технологията SpaceMax™ позволява стените на хладилника да бъдат много по-тънки, тъй като използва минимално количество високоефективна изолация. В резултат на която, уредът притежава повече място за съхранение, без това да увеличава външните му размери или да компрометира енергийната ефективност. Енергийната ефективност на хладилника, съгласно най-новите европейски разпоредби е Class C, със средно измерена годишна енергийна консумация от 163 kWh.

Размери: широчина – 59.5 см, височина – 185.3см, дълбочина – 65.8см, тегло – 68кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply