неделя, май 26

Samsung RB34A7B5E22/EF – Високоефективен хладилник с фризер и иновативни функции за оптимално съхранение

Samsung RB34A7B5E22/EF е модерен хладилник с фризер, който се отличава с високо качество, ефективност и иновативни функции. Този модел е създаден с цел да отговори на нуждите на съвременните потребители, като предлага удобство, енергийна ефективност и оптимално съхранение на хранителните продукти.

Простор и организация: С общ обем от 344 литра, хладилникът Samsung RB34A7B5E22/EF предоставя достатъчно пространство за съхранение на всички необходими хранителни продукти. Вътрешното пространство е добре организирано с полици, кошници и отделения, което улеснява сортирането и намирането на нужните продукти. В допълнение, фризерът осигурява допълнително пространство за замразени храни.

Хладилник с фризер Samsung RB34A7B5E22/EF, BeSpoke, 344 л, No Frost, Metal Cooling, Optimal & Humidity Fresh+, Digital Inverter, Клас E, H 185 см, Черно стъкло

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни функции за оптимално съхранение: Samsung RB34A7B5E22/EF разполага с редица иновативни функции, които гарантират оптимално съхранение на хранителните продукти. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера, осигурявайки постоянна температура и запазване на свежестта на храните. Функциите Metal Cooling и Optimal & Humidity Fresh+ поддържат стабилна температура и влажност в хладилната част, което помага за запазване на свежестта и вкуса на храните за по-дълъг период от време.

Енергийна ефективност: С клас на енергийна ефективност E, хладилникът Samsung RB34A7B5E22/EF осигурява оптимална работа и управление на енергията. Моделът е оборудван с Digital Inverter компресор, който предлага постоянна и ефективна работа, намалявайки разходите за енергия и осигурявайки по-дълъг живот на уреда.

Елегантен дизайн: Свежият и модерен дизайн на Samsung RB34A7B5E22/EF го прави перфектно допълнение към всяка кухня. Черното стъкло на вратата му придава елегантност и съчетава се с всяко интериорно решение. Дисплеят със сензорен контрол позволява лесна навигация и промяна на настройките на уреда.

Заключение: Хладилникът с фризер Samsung RB34A7B5E22/EF предлага иновативни функции, ефективна работа и стилен дизайн. С неговата високотехнологична функционалност и удобство, този модел е идеален избор за семейства и всички, които ценят качеството и удоволствието от оптимално съхранение на хранителните продукти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply