четвъртък, юли 25

Samsung RB33B610EBN/EF – Иновативен хладилник с фризер за перфектно съхранение на храните

Samsung RB33B610EBN/EF е висококачествен хладилник с фризер, който предлага иновативни технологии и функции, съчетани с елегантен дизайн и просторен интериор. Този модел на Samsung ще ви осигури оптимални условия за съхранение на храните и удобство при достъп до тях. Със своите 344 литра обем, хладилникът предоставя достатъчно пространство за вашите продукти, докато съчетава енергийна ефективност и съхранение без лед.

Иновативни технологии за перфектно съхранение: Samsung RB33B610EBN/EF разполага с няколко ключови технологии, които гарантират перфектното съхранение на вашите храни. Системата Total No Frost предотвратява образуването на лед във фризерната част и в хладилната част, което означава, че вече няма нужда от редовно размразяване. Това не само ви спестява време и усилия, но и поддържа постоянна температура и влажност вътре, като запазва свежестта и качеството на храните.

Хладилник с фризер Samsung RB33B610EBN/EF, 344 л, Клас E, Total No Frost, All-Around Cooling, Compressor Digital Inverter, SpaceMax, H 185.3 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

All-Around Cooling е друга ключова функция на Samsung RB33B610EBN/EF, която осигурява равномерно разпределение на студен въздух във всички зони на хладилника. Това гарантира, че всяка храна получава оптималната температура за съхранение и запазва своя вкус и свежест по-дълго време.

Компресорът Digital Inverter е отговорът на вашия въпрос за енергийна ефективност и тиха работа. Този иновативен компресор регулира скоростта си автоматично, в зависимост от нуждите на хладилника, което допринася за икономия на енергия и по-дълъг живот на уреда. Освен това, Digital Inverter компресорът работи изключително тихо, което е предимство за вашата кухня.

Просторен и удобен интериор: С 344 литра обем, Samsung RB33B610EBN/EF ви предоставя достатъчно място за съхранение на различни видове храни и напитки. Хладилникът е разделен на няколко отделни зони, което ви позволява да групирате и организирате продуктите си по удобен начин. Отделението за зеленчуци и плодове е снабдено със специална влажностна контролна система, която помага да се запазят свежестта и хранителните качества на продуктите.

Елегантен дизайн и практични функции: Samsung RB33B610EBN/EF е проектиран с привлекателен дизайн в черно, който придава съвременен вид на вашата кухня. Иновативното противоотпечатъчно покритие на иноксовата повърхност гарантира, че хладилникът винаги ще изглежда перфектно, без следи от пръсти или петна.

Класификацията на енергийна ефективност на хладилника е клас C, което означава, че той е енергийно ефективен и ще ви помогне да намалите разходите си за електроенергия.

Заключение: Хладилникът с фризер Bosch KGE49AICA е стилен, функционален и надежден избор за всяко домакинство. Със своите иновативни технологии и просторен интериор, той ще осигури перфектното съхранение на вашите храни, запазвайки свежестта и качеството им. Неговият привлекателен дизайн и практични функции го правят идеален допълнителен акцент във вашата кухня. Изберете хладилникът с фризер Bosch KGE49AICA и се насладете на оптималното съхранение на храните във вашето домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply