понеделник, юни 24

Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA – с дигитален инверторен компресор и диспенсър за студена вода

Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA Ви предлага голям нетен обем на хладилната част от 230 литра + голям нетен обем на фризера от 108 литра.

Samsung RB31FWRNDSA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В хладилната част ще намерите усъвършенствани физически удобства, както и иновативни технически функции, които ще подобрят качеството на храната Ви. Вътрешният капацитет на хладилната част предлага 3 дълбоки рафта с основа от здраво стъкло и още 4 обособени рафта на хладилната врата. Във вътрешното пространство ще намерите и голяма кутия, специално определена за съхранение на плодове и зеленчуци. Хладилникът разполага и с удобна тава за лед, в която се събират разтопените капки от леда, благодарение на неговата автоматична система за размразяване, за да не се мокри пространството около храната Ви.

Вътрешното пространство на фризера предлага 3 широки и дълбоки рафта, с общ обем от 108 литра. Фризерът може да побере капацитет на замразяване за 24ч от 12кг.

Цялата охладителна система на уреда се управлява от мощен дигитален инверторен компресор, който непрестанно следи, както вътрешната, така и външната температура, в стаята в която хладилникът се намира. Компресорът е усъвършенстван с една от най-новите и модерни системи за охлаждане Full No Frost, която се грижи за поддържането на еднакво равномерна температура в цялата вътрешност на хладилника. Full No Frost притежава специален електрически нагревател, разположен точно под корпуса на хладилника. Той решава точно къде да се включи, като избира конкретна повърхност от вътрешността на хладилника, която в момента е покрита с лед. Дадената повърхност се загрява постепенно, докато през това време компресорът се самоизключва. Така че няма да е нужно всесезонно да размразявате хладилника, защото той ще го прави автоматично, когато това е нужно.

Samsung RB31FWRNDSA

Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA притежава вътрешно осветление и система за сигнализиране на забравена отворена врата. Външният панел на уреда е в екстравагантен и нежен сребрист цвят, с LCD дисплей и дозатор за вода за Вашите студени летни коктейли.

Размери: широчина – 59.5см, дълбочина – 66.8см, височина – 185см, тегло – 70см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply