четвъртък, юни 13

Samsung QLED 75Q80C: Изцяло поглъщащо визуално изживяване със смел дизайн

Samsung QLED 75Q80C е телевизор, който ви предлага изцяло поглъщащо визуално изживяване с невероятна яркост, богати цветове и интелигентни функции, които ще преобразят начина ви на гледане на телевизия.

Със своя 75-инчов QLED екран, Samsung QLED 75Q80C ви предоставя ярки и живи цветове, които се отличават с прецизност и реалистичност. Технологията Quantum Dot осигурява широк цветови обхват и висока яркост, което дава възможност за възпроизвеждане на нюансирани и наситени цветове. Благодарение на функцията Quantum HDR 12X, QLED 75Q80C доставя ярките детайли и контраст, които правят всяка сцена жива и реалистична.

Телевизор Samsung QLED 75Q80C, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, Class G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с интелигентни функции, които ще ви пренесат в свят на развлечения. С операционната система Tizen, можете да достъпите множество приложения, видео стрийминг услуги и социални мрежи, като Netflix, YouTube, Facebook и други. Освен това, благодарение на вградения асистент Bixby и съвместимостта с гласови асистенти като Amazon Alexa и Google Assistant, можете да контролирате телевизора си с помощта на гласови команди.

Samsung QLED 75Q80C се отличава и със своя смел дизайн. Тънката рамка и изчистените линии му придават елегантен външен вид, който се вписва перфектно във вашия интериор. Можете да изберете да го поставите на стойка или да го монтирате на стена, в зависимост от вашия предпочитан начин на поставяне.

Телевизор Samsung QLED 75Q80C, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, Class G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен визуалното изживяване, Samsung QLED 75Q80C ви предлага и висококачествено звуково преживяване. С технологията Object Tracking Sound+ (OTS+), телевизорът произвежда звук, който се движи хоризонтално и вертикално, създавайки реалистично звуково пространство около вас.

Заключение: Samsung QLED 75Q80C е телевизор, който съчетава впечатляваща яркост, богати цветове и интелигентни функции, за да ви осигури изцяло поглъщащо визуално изживяване. С неговият QLED екран, висококачествен звук и стилен дизайн, този телевизор е идеалното решение за хората, които търсят качествено развлечение у дома.

Leave A Reply