четвъртък, юни 13

Samsung QLED 75Q80B: Изключителна яркост и детайли за невероятно визуално изживяване

Samsung QLED 75Q80B е телевизор, който предлага изключително яркост и детайли, за да ви осигури невероятно визуално изживяване в домашното ви кино.

Снабден с 75-инчов QLED екран, Samsung QLED 75Q80B ви предоставя ярки и живи цветове, които се отличават с прецизност и реалистичност. Благодарение на технологията Quantum Dot, телевизорът доставя богати и наситени цветове, които оживяват всеки пиксел. Със своята способност да достигне изключително високи нива на яркост, QLED 75Q80B ви осигурява ясни детайли дори в силно осветени помещения.

Телевизор Samsung QLED 75Q80B, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с функцията Quantum HDR 12X, която разширява динамичния обхват на изображението. Това позволява на QLED 75Q80B да възпроизвежда ярките детайли и нюансите на светлината и сенките, създавайки по-реалистични и живи сцени. Без значение дали гледате спортни събития, филми или играете видеоигри, ще се наслаждавате на изключително детайлно и ясно изображение.

Освен впечатляващото визуално изживяване, Samsung QLED 75Q80B ви предлага и богато звуково преживяване. С технологията Object Tracking Sound+ (OTS+), телевизорът създава реалистично пространствено аудио, което ви позволява да се потопите във вълнуващия свят на звука. Всеки звук ще бъде ясен и прецизен, като ви осигурява по-иммерсивно изживяване при гледане на филми или играене на игри.

Samsung QLED 75Q80B също така е оборудван със смарт функции, които ви дават достъп до множество приложения и поточни услуги. С помощта на операционната система Tizen, можете лесно да се свържете с интернет, да гледате видео от различни платформи и да се наслаждавате на своята любима музика. Дори можете да контролирате своите умни устройства чрез гласово управление, използвайки вградения асистент Bixby или съвместимите гласови асистенти като Amazon Alexa или Google Assistant.

Телевизор Samsung QLED 75Q80B, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Samsung QLED 75Q80B също заслужава да бъде отбелязан. С тънък рамков дизайн и изчистени линии, този телевизор е елегантно допълнение към вашия интериор. Можете да го поставите на стена, използвайки комплекта за монтиране на стена, или да го поставите на стойка за телевизор, която е включена в комплекта.

В заключение, Samsung QLED 75Q80B е телевизор, който предлага изключително яркост, детайли и функции за впечатляващо визуално изживяване. С висококачествения си QLED екран, напредналата HDR технология и интелигентните си функции, този телевизор ще ви донесе по-реалистични цветове, ярки детайли и вълнуващо звуково преживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply