четвъртък, март 30

Телевизор Samsung QLED 65Q77B – QLED телевизор с Quantum 4K процесор

Практичният избор, който ще направи всяка Ваша киновечер забавна и качествена, е телевизор Samsung QLED 65Q77B. Със своя 65 инчов QLED дисплей, този телевизор ще Ви осигури високо 4K Ultra HD качество в изображенията, на своя плосък екран, на фона на стилен панел в сребрист цвят.

Samsung QLED 65Q77B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung QLED 65Q77B е лансиран през 2022 година и с него получавате всяка една от най-новите и съвременни технологии, които могат да присъстват в един мощен и модерен телевизор. Това са операционната система Tizen, поддържан достъп до видео приложенията и стрийминг каналите:  YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV, както и възможността за интелигентно управление с Гласови команди. За целта трябва просто да се свържете с Гласовия асистент Bixby и да изречете на глас, без никакво натискане на копчетата на дистанционното, заглавието на филма или жанра, който Ви се гледа в момента. Насладете се на удобството, което този Smart телевизор с мощен процесор може да Ви предложи, директно във Вашия хол или всекидневна.

Големият му 65 инчов екран (163 см диагонал) ще насити пространството в дома Ви с пъстра, многопластова и дълбока картина, която по нищо няма да отстъпва на реалността, такава каквато сте свикнали да я виждате със собствените си очи. Специално разработената QLED технология на дисплея дарява сетивата с потапящи фонови и контрастни изображения, възпроизведени с пълния им цветен капацитет, с помощта на технологията 100% Color Volume с Quantum Dot. В съществото на тази технология участие вземат милиони кристали с нано размер, които се задействат от светлината и разпознават милиарди цветове и нюанси. Те кръжат неуморно по цялата площ на дисплея, насочвайки се към зоните, в които липсва цвят, светлина и осветеност, в името на това да постигнат 100% съвършена картина.

Quantum 4K процесорът използва изключително голяма мощност, с която предоставя висококачествени изображения във формат 4К. Процесорът допълва курсивните движения в динамичните кадри, представяйки ги по възможно най-оригиналния начин – такъв, какъвто можете да го видите в реалния свят. Този телевизор може да преобърне изцяло представата Ви за дейността ,,гледане на телевизия”, не просто заради колосалния си и силно впечатляващ размер, но и заради високотехнологичността, с която възпроизвежда всеки малък детайл, светлосянка и контраст.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Резолюцията на екрана използва 3840 х 2160 пиксела, разпределени прецизно по хоризонтала и вертикала на дисплея. Заедно с тях и специалната технология Wide Viewing Angle можете да гледате Вашия филм или телевизионно предаване от всеки ъгъл в стаята, от който се чувствата удобно. Тази технология предоставя широк зрителен конус, така че картината не променя своето качество и изглед дори ако я гледате застанали силно встрани от екрана.

За Вашата киновечер ще можете да избирате сред режимите за дълбок контраст HDR 10+, за съдържания които го поддържат, както и режима Film Mode и режима EyeComfort, който анализира светлината в стаята и умее автоматично да намалява синята светлина от екрана, така че да не дразни очите Ви, когато в стаята е тъмно.

Samsung QLED 65Q77B

За Вашата онлайн битка или надпревара ще разполагате с допълнителен Game Bar на екрана, за управление на повече настройки и допълнителна конфигурация на Вашата видео игра. Дори ще можете да разделите екрана на няколко отделни обособени части (Multi View), в които да правите няколко неща едновременно. Ниската латентност на режима ALLM (Auto Low Latency Mode), разпознаващ автоматично включването на игра, ще Ви предостави изключително висока резолюция във всеки от образите, техните динамични движения и очертания в 100Hz скорост на обновяване на картината. През цялото това време звукът от 20W вградени високоговорители на телевизора ще Ви заобикаля, благодарение на съраунд технологията Dolby Atmos.

Този Smart телевизор Samsung QLED 65Q77B може да свържете с Вашия телефон (iOS или Android) чрез функцията Mirroring, безжично с Bluetooth или Wi-Fi или чрез портовете: 1 x S/PDIF CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB порта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply