сряда, април 24

Samsung QLED 55Q80C – Прецизна Красота във Всяко Движение

Samsung QLED 55Q80C представлява върховото съчетание на елегантен дизайн и високотехнологични функции, които превръщат гледането на телевизия в истинско изживяване. С 55-инчов (138 см) Smart екран, 4K Ultra HD резолюция и Class G категория, този QLED телевизор е напълно насочен към зрителското удоволствие.

QLED Технология и Quantum HDR 1500: Samsung се гордее със своята QLED технология, представена в Q80C модела. Тази технология използва квантови точки, които осигуряват ярки и наситени цветове с висока яркост и дълбока черна. Quantum HDR 1500 добавя към този ефект, предоставяйки богат динамичен обхват и детайли в най-тъмните и най-светлите части на изображението.

Телевизор Samsung QLED 55Q80C, 55", (138 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class G

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

100 Hz Motion Rate и FreeSync Premium Pro: С 100 Hz Motion Rate, QE55Q80CATXXH гарантира гладко и бързо възпроизвеждане на сцени с бързи движения. Това е от съществено значение за филми, спорт и игри. Технологията FreeSync Premium Pro осигурява синхронизиране на честотата на кадрите между телевизора и графичната карта на вашия компютър, предоставяйки по-плавен геймплей и безопасно изключване на поддръжката за червените кръстчета и изрязването.

Object Tracking Sound и Dolby Atmos: Звуковата система в Q80C е персонализирана чрез технологията Object Tracking Sound, която следи движението на звука в съответствие със сцената на екрана. Този ефект създава по-реалистично и впечатляващо аудио изживяване. Долби Atmos технологията добавя тримерност и дълбочина към звуковото пространство, направлявайки ви директно в центъра на действието.

Ambient Mode+ и One Connect: Ambient Mode+ позволява на телевизора да се превърне в художествено произведение, когато не се използва, показвайки информация, снимки или подбрани художествени творби. One Connect кутията централизира всички портове и кабели, като ви предоставя удобство и чист, опростен дизайн.

Smart Hub и Гласово Управление: Smart Hub е центърът за вашите развлекателни нужди, събирайки приложения, игри и стрийминг услуги на едно място. Гласовото управление ви позволява да търсите съдържание, регулирате настройките и командвате телевизора с гласови команди, правейки го още по-лесен за използване.

Стилен Дизайн и Тънък Профил: Стилният дизайн на Q80C е представен с тънък профил, минималистична рамка и елегантна стойка. Този телевизор не просто предоставя високоефективни технологии, но и се вписва хармонично във вашия дом.

С Samsung QLED 55Q80C, вие не просто гледате телевизия – вие създавате кинематографско изживяване в собствения си дом. Внимателно проектиран, високотехнологичен и с уникално качество на изображението, този телевизор преосмисля начина, по който се наслаждавате на вашия любим контент.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply