сряда, юли 24

Телевизор Samsung QLED 55Q80B – рисуващ като художник всеки цвят и светлосянка

Този QLED телевизор Samsung QLED 55Q80B с интелигентен процесор Quantum 4K Ви предлага строг, но стилен дизайн в сребрист цвят на панела, очертаващ фино плоския екран с големина на диагонала 55 инча (138см). Този превъзходен телевизор изписва като художник всеки контур, светлосянка и цветови нюанс в изображенията, благодарение на прецизно разпределените 3840 х 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала на екрана, както и чрез специалната QLED технология с милиарди органични светодиоди, с нано размер, захранващи се само от светлината на вградената LED подсветка на гърба на телевизора.

Samsung QLED 55Q80B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Процесорът Quantum 4K съчетава в себе си и в своето естество на технологичен процес милиарди квантови точки, които изграждат фино и изключително прецизно всяко едно изображение от екрана и то в реално време. Бъдете един от първите сдобили се с тази висша технология и ú се наслаждавайте у дома по всяко едно време, в което пожелаете.

Операционната система на Samsung QLED 55Q80B е известната и многократно избирана и за други телевизори от компанията на Samsung – операционната система Tizen. Чрез нея получавате свободен достъп до най-популярните и актуални филми и предавания, за които всички говорят, от стрийминг услугите и видео приложенията: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV.

С този телевизор получавате и удобството от лесно безжично свързване, не само с Вашата домашна Wi-Fi мрежа и Bluetooth връзка, но и чрез Mirroring функцията, подходяща за телефони работещи с iOS и Android. Лесно и още по-бързо ще осъществите свързването с Вашия телефон или таблет чрез функцията Tap View, която изисква само едно леко докосване на панела на Вашето Smart устройство до панела на телевизора, за да дублира техните екрани и да Ви позволи достъп до цялото съдържание, с което разполагате, за да го разглеждате, сваляте и да работите с него на  този магичен 55 инчов екран.

Samsung QLED 55Q80B разполага със следните портове: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB, подходящи за свързването на Вашата гейминг клавиатура, геймпад, джойстик, PlayStation, високоговорители, саундбар система или всяко друго периферно устройство, с което ще надградите функциите и възможностите на телевизора.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

През цялото време на гледането на филми и предавания на телевизора, ще можете да го управлявате чрез Гласовия асистент Bixby, чрез който ще търсите и намирате заглавия на филми, поредици и жанрове – само чрез гласови команди и без никакво досадно и тромаво натискане на копчетата на дистанционното.

Телевизорът използва режима за гледане на филми и предавания HDR 10+ за съдържания, които го поддържат. Чрез него получавате дълбок и многопластов контраст, в който можете да се потопите. Разбира се, телевизорът поддържа и стандартния режим Film Mode, който също е сред един от любимите за всеки киноман.

А, ако удобството за Вас е изключително важно и винаги го поставяте на първо място, то определено този телевизор е подходящ избор за Вас, заради неговата специална картина с широк конусовиден изглед, перфектен за гледане от всеки един ъгъл на стаята. Това не е магия, а специалната технология Wide Viewing Angle, която прави възможно гледането на екрана дори под остър ъгъл.

Samsung QLED 55Q80B

Сбор от много други интелигентни технологии участват в процесите на възпроизвеждане на картината, сред които: Contrast Enhancer, Supreme UHD Dimming, 100% Color Volume с Quantum Dot, Motion Xcelerator Turbo+, FreeSync Premium Pro, Real Depth Enhancer, EyeComfort, Ambient Mode+ и други.

Мощността на вградените високоговорители на телевизора е 60 W, но с тях не получавате просто едни статично изпуснати звуци в пространството, а ще се наситите с великолепно съраунд озвучаване, благодарение на технологията Dolby Atmos.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply