неделя, май 26

Samsung OLED 65S95C: Превъзходно качество на изображението и изящен дизайн за уникално визуално изживяване

Samsung OLED 65S95C е телевизор, който впечатлява със своето превъзходно качество на изображението и изящния си дизайн, които създават уникално визуално изживяване. Този модел е оборудван с OLED технология, която предлага безупречна черна и богати, наситени цветове, за да се насладите на всеки детайл от вашия любим филм или сериал.

Телевизор Samsung OLED 65S95C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Главното предимство на Samsung OLED 65S95C е неговият OLED дисплей. Всяка отделна пикселна светлинна диода е в състояние да излъчва собствена светлина, като резултатът е перфектно контролирана яркост и невероятен контраст. Това означава, че черните цветове са наистина черни, без задно осветяване или изпускане на светлина, а цветовете са богати, наситени и живи. Възпроизвеждането на цветовете е точно и реалистично, което ви позволява да се наслаждавате на всеки кадър в неговата пълна красота.

65S95C разполага също и с HDR (High Dynamic Range) технология, която разширява динамичния обхват на изображението. Това означава, че ярките области са по-ярки, а тъмните области са по-дълбоки, за да се постигне по-голяма детайлност и реализъм. В комбинация с OLED технологията, HDR осигурява изключително реалистични и живи визуални изживявания.

Дизайнът на Samsung OLED 65S95C също заслужава внимание. Тънката и елегантна рамка подчертава красотата на екрана и го прави център на внимание във всяка стая. Телевизорът се предлага със стилен стойка, която придава допълнителен шик на цялостния външен вид. Можете да го поставите на творчески начин или дори да го монтирате на стена, за да създадете истински произведение на изкуството във вашата домашна обстановка.

Телевизор Samsung OLED 65S95C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

65S95C разполага и с интелигентни функции, които ви осигуряват удобство и лесен достъп до съдържание. Tizen операционната система ви предлага богат избор от приложения и стрийминг услуги, които можете да използвате директно на телевизора си. Гласовото управление ви позволява да контролирате телевизора си чрез гласови команди, което прави навигацията и достъпа до съдържание още по-удобни.

В заключение, Samsung OLED 65S95C е телевизор, който предлага превъзходно качество на изображението и изящен дизайн, които се съчетават за уникално визуално изживяване. Благодарение на OLED технологията и HDR поддръжката, този модел предлага невероятно реалистични цветове, изключителен контраст и безупречна черна. Съчетан с интелигентни функции и стилен дизайн, Samsung OLED 65S95C ще ви пренесе в ново ниво на домашно забавление.

Leave A Reply