сряда, юли 24

Samsung OLED 55S95C: Прецизна яркост и безкрайен контраст за изумително визуално изживяване

Samsung OLED 55S95C е телевизор, който се отличава с вълнуващо визуално изживяване благодарение на своите OLED технологии. С невероятната прецизност на яркостта и безкрайния контраст, този модел ви предлага изумителна качествена картина, която ще ви откъсне от реалността.

Телевизор Samsung OLED 55S95C, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Главното предимство на Samsung OLED 55S95C е неговият OLED дисплей. Тази технология използва самоосветяващи се пиксели, които могат да изключат или да контролират светлината индивидуално. Това означава, че всеки пиксел може да предава пълен контрол върху светлината си, което води до безкрайен контраст между светлите и тъмните области на изображението. Тъй като OLED пикселите са самоосветяващи се, цветовете се изобразяват с изключителна яркост и наситеност, предоставяйки ви реалистични и живи цветове.

55S95C се отличава и с прецизността на яркостта, която осигурява. Този модел използва HDR (High Dynamic Range) технология, която разширява динамичния обхват на изображението. Това означава, че ярките области стават още по-ярки, а тъмните области стават по-дълбоки и детайлни. Резултатът е впечатляващо изображение със забележителни детайли, независимо от това дали гледате ярки сцени или сцени в тъмни условия.

Телевизор Samsung OLED 55S95C, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung OLED 55S95C предлага и интелигентни функции за развлечение. Операционната система Tizen ви дава достъп до разнообразие от приложения и услуги, включително стрийминг платформи, социални мрежи и много други. Можете да разглеждате интернет, да гледате видео съдържание и да използвате множество приложения, без да напускате удобството на вашия диван. С вградения гласов асистент можете да контролирате телевизора си чрез гласови команди, което прави навигацията и достъпа до съдържание още по-лесни.

В допълнение, 55S95C предлага разнообразие от връзки и портове, които ви позволяват да свържете различни устройства. HDMI, USB и Ethernet портовете ви дават възможност да свържете игрова конзола, компютър, Blu-ray плейър и други устройства за развлечение или работа.

В заключение, Samsung OLED 55S95C е телевизор, който предлага прецизна яркост и безкрайен контраст, съчетани с интелигентни функции и множество възможности за свързаност. С този модел ще се наслаждавате на изумително визуално изживяване, което ще ви отведе на нови нива на гледане на телевизия.

Leave A Reply