вторник, юни 18

Фурна Samsung NV75N5641RS/OL с каталитично почистване

Samsung NV75N5641RS/OL е електрическа фурна за вграждане с гъвкава врата и каталитично почистване.

Първото нещо, което прави впечатление в Samsung NV75N5641RS/OL е нейният външен вид. Минималистичният микс между черно и сиво, изработката от инокс и красивият дисплей, правят тази съдомиялна изключително подходяща за всяко домакинство.

Но не това е най-важното. Със своята гъвкава врата, може те да отваряте само едната половина на фурната. По този начин получавате лесен достъп до ястията си, без да губите излишна топлина. Когато решите да погледнете и другото ястие, разбира се може да отворите цялата фурна.

Samsung NV75N5641RS/OL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Зоните на Samsung NV75N5641RS/OL са разпределени на две части. Функцията Dual Cook Flex предоставя възможност да използвате едновременно двете части при ралзична температура и при различно време за приготвяне. По този начин пестите до 20% по-малко електроенергия и време.

Каталитичното почистване е добре познати при всички по-нови модели фурни. Samsung NV75N5641RS/OL  не прави изключение от това правило. Каталитичната облицовка в задната част на фурната абсорбира мазнината и чрез нагряване унищожава ненужното замърсяване.

Капацитетът на фурната е цели 75 литра, а размерите стандартни 59.5 х 59.5 х 57 см. Фурната е значително по-лека от своите конкуренти – тежи едва 41.7 кг. Подходяща е за вграждане във всяка кухня, като красивият й външен вид й придава естествен завършек.

Всичко гореописано е събрано под шапката на Енергиен клас А+, максимална температура до 250 градуса и мощност от цели 1600 W.

Samsung NV75N5641RS/OL

Контролът се осъществява с тъч скрийн дисплей и два въртящи се бутона. Потребителите могат да избират от цели 50 програми. Телескопичната релса помага лесното изваждане на приготвените храни, създавайки по-малко триене и по-малко напрежение.

Вратата на фурната е изградена от закалено, топлоизолиращо стъкло. Дори при максимално загрята фурна, няма как да се опарите. За спокойствие на домакинствата с деца, Samsung NV75N5641RS/OL разполага и с функция за заключване от деца.

Изключително препоръчваме тази фурна на по-големи домакинства, където нуждата от често приготвянен на ястие е значително по-голяма. Samsung NV75N5641RS/OL е с огромен обем, а функцията й за приготвяне на две ястия независими едно от друго е изключително подходяща за семейства с деца.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply