четвъртък, май 23

Фурна за вграждане с каталитично почистване – Samsung NV70K1340BS/OL

Samsung NV70K1340BS/OL е фурна за вграждане с красив иноксов цвят, голям обем и каталитично почистване.

По традиция електроуредите на Samsung са изключително красиви на външен вид. Изключение не прави и Samsung NV70K1340BS/OL. Красивият сребрист инокс, преплетен с елегантно черно и сребристра дръжка, правят тази фурна да изглежда изключително модерно. Управлението, както обикновено е предоставено на два въртящи се бутона, с електронен дисплей посредата.

Samsung NV70K1340BS/OL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Интериорът е изготвен от емайл, който е изключително лесен за почистване. Закаленото стъкло остава хладно на допир дори и при най-големите загрявания. Каталитичната функционалност на фурната позволява лесното й почистване, предотвратяване на ненужно залепване и наслояване на неприятни миризми.

Фурната е разделена на две отделения, посредством решетка, разположена на релси. Те работят лесно, без излишно триене, а скарата е достатъчно закалена, за да издържи наистина тежки натоварвания. В дъното на фурната са разположени два вентилатора, които разпръскват топлия въздух равномерно, предотвратявайки натрушване на горещина само в някои участъци.

Чрез своето предварително загряване, Samsung NV70K1340BS/OL може да бъде използвана по най-разумен начин. Така приготвянето на храната става по-бързо от обичайното, което от своя страна спестява време и електрическа енергия.

Samsung NV70K1340BS/OL

Енергийният клас на тази фурна е А, а мощността 1700 W. Максималната температура, която може да достигне е 250 градуса.

Фурната разполага със заключване за деца, таймер, вътрешно осветление, както и много полезната функция за бързо затопляне. Може да бъде използвана и за претопляне на храна и за приготвяне на чудесен грил.

Размерите за вграждане (В х Ш х Д) са напълно стандартни: 56 х 57,2 х 54,5 см. Въпреки сравнително компактния си размер, обемът на фурната остава наистина голям – цели 68 литра. Контролът се осъществява механично и чрез електронният панел. При поръчка, комплектът е снабед и с тава за печене.

Действително това не е най-добрата фурна на пазара. Но е една напълно прилична опция, за хората които са решили да заложат на традицията и качеството. В ценовия диапазон под 500 лв. това е една изключително прилична фурна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply