сряда, февруари 21

Фурна за вграждане с модерен дизайн – Samsung NV70K1340BB/OL

Samsung NV70K1340BB/OL е фурна за вграждане, която не само е оборудвана с последни технологии, но изглежда изключително красиво.

Този модел фурна на Samsung определено е една от най-красивите на пазара. Samsung NV70K1340BB/OL е вплела в себе си класически бутони с модернистичен вид. Може би тя изглежда така заради прекрасния черен цвят. Още повече, че бутоните и дръжката на вратата също са черни, което допълва визията.

Samsung NV70K1340BB/OL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дръжката на вратата е извита, а корпусът е изграден от неръждаема стомана. Предното стъкло е закалено, топлоизолиращо. То остава студено дори и при най-високите температури. С функцията за заключване от деца, фурната става напълно безопасна и предотвратява инциденти от нежелан допир.

Разбира се външният вид не е най-важното качество на един продукт от този вид. Фурната е разделена на две части, което предоставя възможност за приготвянето на две ястия едновременно. Вентилаторите, разположени в задната й част са по-ефективни от предишни модели. Те работят едновременно, предоставяйки равномерно нагряване във всеки край на печката.

Вътрешността на Samsung NV70K1340BB/OL е изградена от висококачествени материали. Благодарение на тях почистването става с едно забърсване на пазара. Каталитичното самопочистване предотвратява натрупването на мазнина чрез симбиоза от абсорбиране на влагата и нагряване на задната й част, мазнините се разлагат, без да се налага допълнително третиране.

Samsung NV70K1340BB/OL

Релсите на тази фурна са направени от закалена стомана. Работят гладко и не се налага влагането на допълнителна сила при поставяне на по-тежки ястия. Чрез своя таймер може да загрявате уреда до достигане на желаната от Вас температура, за да получите по-бързо приготвяне на ястието си.

Максималната температура, която може да достигнете е 250 градуса, а капацитетът е цели 68 литра.  Енергийният клас на този уред е А+++, което я прави изключително икономична.

Фурната е предназначена единствено за домашна употреба, като размерите й са стандартни за вграждане: 59,5 х 59,5 х 56,6 см.

Да, това не е най-иновативната фурна. Не разполага с всички функционалности, с които разполагат професионалните уреди. Но безспорно тя е оборудвана с всичко най-важно. И безспорно – това е една изключително красива техника.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply