вторник, ноември 28

Фурна за вграждане Samsung NV68R5520CB/OL с Dual Cook функция

Фурните не са това, което бяха. С постоянното им подобрение, фурните предоставят възможност на всяка домакиня, да покаже най-големите си кулинарни таланти.  Samsung NV68R5520CB/OL е фурна, която ще позволи на всеки да се почиства макар и за кратко истински шеф!

Външният вид на Samsung NV68R5520CB/OL подхожда на по-изисканите кухни. Красотата и дизайнът, с който Самсунг правят всеки уред, се забелязва и тук. За цвят са избрали черното, като единственият му недостатък е, че се нуждае от по-често почистване.

Контролният панел на Samsung NV68R5520CB/OL е тъч скрийн и лесен за употреба. Вратата на фурната е направена от терморегулиращо стъкло, което дори при максимална работа на фурната, остава незагрято.

Samsung NV68R5520CB/OL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на тази фурна е цели 68 литра със загряване до 250 градуса. Системата Dual Cook, предоставя възможност за приготвяне на две ястия едновременно, без загуба на топлинна енергия. Интересното е, че в двете зони на фурната могат бъдат използвани различни градуси на изпичане.

Системата спомага не само за по-бързото приготвяне на семейната трапеза, но и определено пести ток. В случай, че сте решили да използвате само едната част от фурната, приготвянето на храната става с до 22% по-бързо, а пестеното на ток е с до 20% по малко! С таймерът, лесно може да настройвате фурната на броя минути, които са необходими за приготвяне на ястието Ви. След като изпълни задачата си, фурната се самоизключва.

Размерът на фурната е 59.5 х 59х5 х 57 см и тежи 37.6 кг. Напълно стандартни размери, подходящи за всяка кухня.

Samsung NV68R5520CB/OL

Почистването й също е изключително лесно. Фурната разполага със система за каталитично самопочистване. Samsung NV68R5520CB/OL абсорбира мазнината, която се отделя при приготвяне и я преработва, без това да налага допълнително почистване.

Забележителната енергийна ефективност е отредилно на тази печла енергиен клас А+++.  Фурната пристига с две квадратни тави за печене и две скари. Телескопичната релса, на която те се поставят се плъзга без усилие, създава минимално триене и е изключително лесна за употреба.

Ние от eHomeBG винаги сме били фенове на продуктите на Samsung. Тази фурна не прави изключение. Както добре забелязвате, външният й вид е безупречен, технологиите – винаги на ниво. А качеството на храната – безкомпромисно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply