петък, юни 14

Samsung Neo QLED 75QN90C: Впечатляващ качествен образ и невероятна детайлност

Samsung Neo QLED 75QN90C е висококачествен телевизор, който ще ви впечатли със своя образ, богат на цветове и невероятна детайлност. Съчетавайки иновативни технологии и смел дизайн, този модел предлага изключително визуално изживяване, което ще задоволи и най-изисканите любители на качествена картинка.

Телевизор Samsung Neo QLED 75QN90C, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своят Neo QLED екран, Samsung 75QN90C ви доставя ярки и наситени цветове, които оживяват пред очите ви. Благодарение на технологията Quantum Dot и множеството малки светодиоди, разположени зад панела, телевизорът осигурява прецизност в цветовете и контрол върху яркостта, което дава възможност за възпроизвеждане на дълбоки черни и ярки бели нюанси. Quantum HDR 32X гарантира яркост, контраст и детайли, които ще ви потопят в реалистични сцени и ви придвижат към сърцето на действието.

Телевизорът разполага и с мощна обработваща технология, като например Quantum Processor 4K. Тази интелигентна система анализира всяка сцена и оптимизира качеството на картината, като управлява цветовете, контраста и детайлите. Освен това, AI Upscaling технологията преобразува нискокачествени източници в по-близки до 4K изображения, което ви дава възможност да се насладите на кристално ясна картина независимо от входния източник.

Samsung Neo QLED 75QN90C не се отличава само с висококачествен образ, но и с иновативни функции за улеснение на вашето гледане. Операционната система Tizen ви дава достъп до широка гама от приложения и стрийминг услуги, включително Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и много други. С помощта на вградения гласов асистент Bixby или Alexa можете да контролирате телевизора си с гласови команди и да търсите съдържание, без да използвате дистанционното управление.

Телевизор Samsung Neo QLED 75QN90C, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Samsung Neo QLED 75QN90C е също един от неговите силни страни. С изключително тънки рамки и изчистен дизайн, телевизорът изглежда модерен и елегантен, като се вписва перфектно във всяко пространство. Освен това, той разполага със специална стойка, която предлага две възможности за поставяне – стандартна позиция или повдигната позиция на наклон. Това ви дава възможността да изберете най-подходящия начин за поставяне на телевизора си в домашната среда.

Като цяло, Samsung Neo QLED 75QN90C е висококачествен телевизор, който предлага невероятно визуално изживяване със своят образ, богат на цветове и детайли. С иновативни функции, като Quantum Processor 4K, AI Upscaling и операционната система Tizen, този модел ви осигурява пълен контрол върху гледането на съдържание и достъп до широка гама от приложения и услуги. Добавете към това стилен и елегантен дизайн, и получавате един телевизор, който ще заслужено привлече вниманието във вашата домашна зала.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply