сряда, юли 24

Samsung Neo QLED 75QN900B: Впечатляващо качество на изображението и невероятна гейминг изживяване

Samsung Neo QLED 75QN900B е телевизор, който впечатлява с изключително качество на изображението и предлага невероятно гейминг изживяване. Със своите иновативни технологии и върховни характеристики, този модел е сред най-висококачествените на пазара.

Samsung Neo QLED 75QN900B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С началото на ерата на Neo QLED, Samsung предлага изключителна яркост и контраст с помощта на Quantum Mini LED технологията. Стотици малки LED зони зад панела контролират яркостта индивидуално, осигурявайки по-подробни детайли и по-плътни черни цветове. Това създава удивителна гама от цветове и невероятна реалистичност на изображението.

75QN900B разполага с 4K Ultra HD резолюция и поддръжка на HDR10+, което предоставя богати, ярки цветове и изразителни детайли. Всичко, което гледате, ще изглежда остро, ясно и реалистично. Без значение дали сте фен на филмите, спорта или игрите, този телевизор ще ви потопи в действието с изумителната си визия.

За любителите на видеоигрите, Samsung Neo QLED 75QN900B предлага идеални условия за гейминг. С функцията Game Mode Plus, телевизорът осигурява ниска латентност и бърз отговор на командите, което е от съществено значение за плавно и безпроблемно играене. Поддръжката на Variable Refresh Rate (VRR) и Auto Low Latency Mode (ALLM) гарантира плавен геймплей и минимална забавяне на изображението.

Samsung Neo QLED 75QN900B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung Neo QLED 75QN900B разполага с интелигентна функционалност и достъп до множество приложения и услуги. С помощта на операционната система Tizen, можете лесно да навигирате и да достъпвате своите любими стрийминг услуги като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и други. Гласовото управление чрез вградения Bixby или вашия гласов асистент ви дава възможността да контролирате телевизора с команди на глас.

Samsung Neo QLED 75QN900B е също така снабден с елегантен и стилен дизайн. С тънки рамки и изчистена визия, този телевизор ще бъде привлекателно допълнение към вашия дом. Можете да го монтирате на стена или да го поставите на подходящо място в стаята си, като създадете стилна атмосфера.

В заключение, Samsung Neo QLED 75QN900B е изумителен телевизор, който предлага впечатляващо качество на изображението и изключително гейминг изживяване. С технологичните си иновации и разнообразните функции, този модел е сред най-високите в своя клас и ще ви позволи да се насладите на невероятна картина и забавление в домашни условия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply