четвъртък, юни 13

Samsung Neo QLED 65QN95C: Впечатляваща картина и иновативни функции

Samsung Neo QLED 65QN95C е телевизор, който съчетава висококачествената картина на QLED технологията с иновативни функции, които предлагат невероятно визуално изживяване. С този модел Samsung продължава да подобрява границите на телевизионната технология, предоставяйки невероятно реалистични цветове, контраст и детайли.

Телевизор Samsung Neo QLED 65QN95C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung Neo QLED 65QN95C разполага с разделителна способност 4K Ultra HD, която доставя изключително ясни и детайлни изображения. Основата на тази телевизионна технология е Quantum Mini LED, която използва хиляди малки светодиоди, които контролират отделно осветеността на пикселите. Това позволява по-голяма прецизност в предаването на цветовете и контраста, като резултатът е изумителна картина с богати цветове, дълбочина и детайли.

Технологията Ultra Viewing Angle на Samsung Neo QLED 65QN95C осигурява широк ъгъл на гледане, което означава, че можете да се наслаждавате на ярки и ясни цветове от всяка позиция в стаята. Независимо дали сте седнали точно пред телевизора или гледате отстрани, изображението остава живо и реалистично. Това е особено полезно, когато гледате спортни събития или филми с приятели и семейство.

Смарт функционалностите на Samsung Neo QLED QE65QN95CATXXH също заслужават внимание. Операционната система Tizen ви дава достъп до безброй приложения и стрийминг услуги, включително популярни платформи като Netflix, Amazon Prime Video, YouTube и други. С помощта на вградения ви Wi-Fi, можете бързо и лесно да се свържете с интернет и да се наслаждавате на широка гама от онлайн съдържание.

Телевизор Samsung Neo QLED 65QN95C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung Neo QLED QE65QN95CATXXH разполага също с интелигентен режим на анализ, който автоматично оптимизира настройките на картината и звука спрямо съдържанието, което гледате. Това гарантира, че винаги ще получавате най-доброто визуално изживяване за всяка ситуация. Освен това, телевизорът разполага и с технологията Object Tracking Sound+, която създава виртуален звуков ефект, който се движи с картината. Това ви дава усещане, че звукът идва директно от мястото на действие.

В заключение, Samsung Neo QLED 65QN95C е един от водещите модели в сегмента на телевизорите. Съчетавайки впечатляваща картина, иновативни функции и смарт възможности, този телевизор предлага невероятно изживяване на гледане. Независимо дали сте филмов фен, геймър или обикновен потребител, Samsung Neo QLED 65QN95C ще ви предостави изключително качество на картината и звука, което ще ви впечатли.

Leave A Reply