сряда, юли 24

Samsung Neo QLED 65QN800C: Впечатляваща качествена изява и иновативни функции

Samsung Neo QLED 65QN800C е телевизор, който се отличава с впечатляваща качествена изява и иновативни функции, предлагайки ненадминато визуално изживяване за вашето домашно кино.

Телевизор Samsung Neo QLED 65QN800C, 65" (163 см), Smart, 8K, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Снабден с 65-инчов Ultra HD 4K екран, Samsung Neo QLED 65QN800C ви предоставя невероятно ярки и детайлни изображения. Благодарение на технологията Neo QLED, телевизорът доставя невероятна яснота, наситени цветове и точен контраст. Със своята способност да контролира отделните зони на подсветката, Neo QLED осигурява по-добро разграничаване на цветовете и прецизна репродукция на черното.

Samsung Neo QLED 65QN800C предлага и технологията Quantum HDR, която усъвършенства динамичния обхват на изображението. Със способността си да възпроизвежда ярките детайли и нюансите на светлината и сенките, вие ще се наслаждавате на реалистичност и дълбочина във всяка сцена.

Телевизорът Neo QLED 65QN800C се гордее също и със своя интелигентност. Операционната система Tizen ви осигурява достъп до различни приложения и поточни услуги, включително популярни платформи като Netflix, YouTube и други. Можете лесно да гледате своите любими филми и сериали, да потърсите съдържание и да го споделяте с приятелите си.

Телевизор Samsung Neo QLED 65QN800C, 65" (163 см), Smart, 8K, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага също с функцията Ambient Mode+, която ви позволява да преобразите екрана в художествено платно или да го приспособите към интериора на стаята си. Можете да показвате снимки, да създавате абстрактни фигури или дори да го използвате за показване на полезна информация като часовник или метеорологични данни.

Със своите иновативни функции и впечатляващ дизайн, Samsung Neo QLED QE65QN800CTXXH е истинска перла в света на телевизорите. Неговият качествен екран и интелигентни функции го правят идеален за вашия домашен театър или забавление.

В заключение, Samsung Neo QLED 65QN800C е изборът за тези, които се стремят към висококачествено визуално изживяване, иновативни функции и елегантен дизайн. Със своята невероятна яркост, точност на цветовете и интелигентност, този телевизор ще ви потопи в свят на реализъм и развлечение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply