четвъртък, юни 13

Микровълнова печка обем от 23 литра – Samsung MS23F301TAS

Samsung MS23F301TAS e изключително удобен уред за бързо приготвяне или притопляне на ястия.

Samsung MS23F301TAS е микровълнова фурна с обем от 23 литра. Обемът е напълно достатъчен да побере и по-обемни съдове. Въпреки това пространството, което заема не е голямо. Тя може да бъде побрана на всеки кухненски плот, тъй като размерите й са 48.9 см х 37.4 см х 27.5 см. Теглото на този уред е 12 кг., което я прави подходяща за поставяне на всякакъв тип статив или върху друг уред, а диаметърът на въртящата се поставка е цели 28.8 см.

Samsung MS23F301TAS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както сами виждате, дори и най-голямата чиния може да се побере вътре. Но дали е достатъчно надеждна, за да приготви качествено ястие?

Излъчването на микро вълните става през три отвора във вътрешната част на фурната. Това е особено полезно за равномерното разпределение на топлината в нея. Нивата на мощност, между които може да избирате са цели 6, а самата мощ на фурната е цели 800 W. Въпреки това електрическата консумация на микровълновата е сведена до едва 1.15 kW.,

Микровълновата е снабдена с еко режим, при който тя значително намалява консумацията на ток и повишава пестенето на пари!

Разнообразието на продукти, които могат да бъдат приготвени в Samsung MS23F301TAS е изключително голямо. От здравословни храни, през месо, риба, хляб благодарение на 20-те режима за готвене, за минути получавате изключително добре приготвен и качествен продукт.

Samsung MS23F301TAS

Вътрешността на микровълновата е изградена от гладко, керамично покритие. Лесно за почистване, само с едно забърсване на парцала, то предотвратява нежеланите полепи и неприятни миризми. Освен това, покритието е от материал, който не се драска и ще стои гладък дълги години.

Samsung MS23F301TAS е изключително приятен продукт, който препоръчваме с две ръце. Освен многобройната функционалност, тази микровълнова ще се превърне в естествен завършек на кухнята Ви. Красивият й външен вид, лесното управление и изклчително красивото черно стъкло отпред, я правят да изглежда стилна и удобна за използване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply