четвъртък, юни 13

Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU – Високоефективен инверторен климатик за перфектен комфорт

Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU е модерен инверторен климатик, който съчетава висока енергийна ефективност, надеждност и функционалност, за да ви осигури оптимален комфорт през горещите летни дни. Със своите 24000 BTU и бял цвят, този модел на Samsung предлага мощно охлаждане и отопление на помещението, като в същото време допълва вашия интериор със стил и елегантност. Без значение от външните условия, Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU ще ви осигури комфорт и удобство през цялата година.

Инверторен климатик Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU 24000 BTU, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийна ефективност: Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU е с висока енергийна ефективност, като притежава клас A+++/A+. Това означава, че климатикът работи с максимална ефективност и намалява значително разходите за електричество. Инверторната технология регулира автоматично мощността на компресора, което осигурява постоянна температура в помещението и спестява енергия. Това не само ви помага да намалите разходите си, но и е по-благоприятно за околната среда.

Интелигентни функции: Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU разполага с различни интелигентни функции, които гарантират вашето удобство и улесняват управлението на климатика. Специалното мобилно приложение на Samsung ви позволява да контролирате климатика от разстояние, чрез вашия смартфон или таблет. Можете да задавате желаната температура, да програмирате включването и изключването му и да създавате персонализирани графици за работа. Това ви осигурява гъвкавост и контрол над климатизацията на вашия дом или офис.

Технологични функции за комфорт: Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU предлага редица технологични функции, които осигуряват по-добър комфорт в помещението. Функцията Fast Heating гарантира бързо и ефективно отопление на помещението, когато е необходимо, особено през студените зимни дни. Технологията Jet Cool осигурява бързо и ефективно охлаждане на помещението, като създава приятна и комфортна среда. С дисплея за консумация на енергия можете да следите и контролирате количеството енергия, което използва климатикът, и да оптимизирате консумацията си.

Дизайн и размери: Samsung AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU се отличава със своя бял цвят и модерен дизайн, който пасва перфектно във всяко помещение. Компактните размери и височината от 192 см го правят подходящ за различни интериорни решения. Той ще се впише идеално в дома или офиса ви, като не заема много място и същевременно предоставя необходимия комфорт.

Заключение: Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU е инверторен климатик, който предлага висока енергийна ефективност, интелигентни функции и оптимален комфорт през цялата година. Със своя стилен дизайн и бял цвят, той се вписва перфектно във всяко помещение. Благодарение на функциите за бързо отопление и охлаждане, както и възможността за дистанционно управление през Wi-Fi, този модел на Samsung ви осигурява комфорт и контрол над климатизацията на вашето пространство. Независимо дали сте вкъщи или на път, можете да се насладите на приятна температура и ефективност с Samsung Luzon AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply