вторник, февруари 27

Телевизор Samsung LED 85BU8072 – неповторимо качество на картината със специално подбрани вградени сензори

Това е голямата картина и невероятното мощно озвучаване, които търсите от толкова отдавна. Светът на производството на телевизори вече може да се похвали със своя нов и усъвършенстван модел Samsung LED 85BU8072, лансиран през 2022г.

Плоският му екран със стилен черен панел отзад, съчетава изобилие от най-съвременните и иновативни технологии, които всеки любител на гледането на телевизия заслужава! Технологията на дисплея на този Smart телевизор е LED, с която са възможни колосалните му и зашеметяващи размери от 214см диагонал (85инча).

Samsung LED 85BU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система на телевизор Samsung LED 85BU8072 е Tizen. Производителите отново са избрали монолитната, базирана на Linux операционна система, защото тя дава много на своите потребители, включително бързи и Smart автоматизирани настройки, гласови команди чрез гласовия асистент Bixby, както и достъп до най-актуалните и съвременни видео приложения и тематични канали: YouTube, Netflix и Rakuten TV. С всеки от тези стрийминг канали получавате така търсеното забавление за скучните вечери, в които сте сами във вкъщи и търсите забавление и вдъхновение от големия екран.

С функцията Tap View можете лесно да разширите диапазона от възможности на телевизора и то само като докоснете панела на Вашия телефон до панела на телевизора. Едно доближаване на двете устройства, едно до друго, е достатъчно екраните им да се дублират, а след това можете да преглеждате и прехвърляте съдържанията, които пожелаете. Представете си удивлението на всички около Вас, когато само с едно докосване могат да превърнат екрана на телефона си в 85 инчов дисплей, с чудесно качество на картината. Телевизорът притежава и Mirroring функция, за управление директно през Вашия Smart телефон, поддържащ операционните системи iOS или Android.

Телевизорът може да осъществи безжична Wi-Fi и Bluetooth връзка, както и да бъде свързан чрез наличните си портове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB порта.

Нека погледнем по-надълбоко в този Smart телевизор и разберем кое е това, което го прави толкова специален и масово предпочитан. В основата на неговата функционалност се намира процесорът Crystal 4K, отговорен за яснотата и кристалната чистота във всеки кадър. Въпреки огромните размери на дисплея, мощността на този процесор е напълно достатъчна да разпредели правилно всеки цвят и всеки пиксел по екрана, за да задоволи и най-високите очаквания за съвършенство. Резолюцията на екрана на Samsung LED 85BU8072 е 3840 х 2160 пиксела, разпределени прецизно по хоризонтала и вертикала на дисплея.

Високата резолюция на тази 85 инчова картина може да Ви остави без дух (в хубавия смисъл, разбира се), защото тя е способна да предава образите така сякаш ги гледате през прозореца на Вашия дом – напълно реалистични, изпъкнали и с високо 4К качество. За целта сбор от изключително интелигентни технологии, непрекъснато работят усърдно и сплотено. В част от тези технологии ще разпознаете:

  • Micro Dimming – подобрява качеството на картината на телевизора, като анализира всеки кадър от видеото в стотици области, за да оптимизира LED подсветката и видео сигнала за всеки кадър в реално време;
  • Contrast Enhancer – подобрява контраста, като прави тъмните области по-тъмни, а светлите области – по-ярки;
  • Filmmaker Mode (FMM) – деактивира цялата последваща обработка (напр. изглаждане на движението) и запазва правилните пропорции, цветове и кадрови честоти. Режимът Filmmaker позволява на телевизора да показва съдържанието на филма или телевизионното предаване точно както е предвидено от създателя на филма;
  • Brightness Detection – специален вграден сензор, който буквално открива и анализира яркостта и светлината в стаята, в която се намира телевизора. Ако тази светлина е прекалено силна, за да попречи на изгледа, то Контрастният усилвател се задейства, за да оптимизира яркостта на екрана и да я пригоди в оптимални нива, с които Вашето приятно гледане може да продължи.

Скоростта на обновяване на картината е 50Hz, с които няма да бъдат допуснати никакви забавяния, прекъсвания или други нередности по качеството на тази огромна 85 инчова картина.

Samsung LED 85BU8072

Аудио технологии в този телевизор Samsung LED UE85BU8072UXXH също са прецизно подбрани, така че да отговарят на правилното съотношение в озвучаването. Сред тях място намират Dolby Digital Plus, преобразуваща статичните звукове в съраунд озвучаване, Q-Symphony, която може да сдвои и възпроизведе звука от Вашия саундбар и високоговорителите на телевизора да звучат едновременно за ултра мощна звукова експлозия. Аудио системата на телевизора е тип 2. Мощността на вградените говорители е 20 W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply