неделя, май 26

Телевизор Samsung LED 65BU8572 – 65 инчов екран, притежаващ специални режими за гледане на филми

Samsung LED 65BU8572 Ви представя 65 инчов екран (163см диагонал), интуитивно осветен от мощна LED подсветка, скрита в гърба на красив, стилен и естетически издържан дизайн на панела в черен цвят.

Samsung LED 65BU8572

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За Вас всяко изображение ще бъде възпроизведено във високо 4К качество, с резолюция от 3840 х 2160 пиксела, разпределени по хоризонтала и вертикала на плоския екрана. Телевизорът поддържа HDR10+ режим за възпроизвеждане на съдържания с дълбок и наситен контраст, както в тъмните така и в светлите кадри.

Интелигентният процесор Crystal 4K на този Smart телевизор Ви предоставя бързина в настройките, високо скоростно обновяване на картината, както и кристално чиста картина, с висок диапазон от цветове, очертани прецизно, деликатно и съвсем реалистично.

Операционната система, която телевизорът поддържа е Tizen. С нея получавате достъп до най-популярната стрийминг услуга за гледане на филми, анимации и поредици, без нито една реклама – Netflix. Тази интелигентна операционна система разполага със специалния Гласов асистент Bixby – готов да Ви служи и да изпълнява всяка една от Вашите гласови команди за търсене на филми и жанрове, без използване на дистанционното.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung LED 65BU8572 се свързва безжично с Bluetooth или Wi-Fi връзка, както и чрез наличните портове за слушалки, клавиатура, PlayStation, геймпад и др: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB порта.

Технологиите за подобряване на контраста Micro Dimming и Contrast Enhancer ще се грижат в реално време за картината на Вашия филм или телевизионно предаване. Ще разполагате и с два допълнителни и уникални режима, специално създадени за филми – Film Mode и Filmmaker Mode (FMM), които ще визуализират реалната скорост в кадрите на филмовото съдържание, така като режисьорът, техният създател го е замислил. Естествено, силно и изключително впечатляващо е чувството от гледане на всеки филм.

Samsung LED 65BU8572

Телевизорът разполага с вграден шумов изолатор (Noise Reduction), който елиминира неприятното жужене и бръмчене идващо от основния сигнал. Всяко устройство, било то аналогово или цифрово, получава подобни смущения, но не и Samsung LED 65BU8572. Той е изключение! При него шумът е изключително чист, ясен и произлизащ от 20 W вградени високоговорители. Звукът Ви заобикаля, прескача и преминава около Вас с аудио технологията Dolby Digital Plus. Освен това ще можете да синхронизирате Вашето аудио възпроизвеждане в мощна, акустична симфония от звукове, като го комбинирате с Вашата саундбар система, благодарение на технологията Q-Symphony, която Samsung LED 65BU8572 Ви предоставя.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply