сряда, юли 24

Телевизор Samsung LED 55BU8572 – телевизорът, чийто предавания са без реклами

Телевизор Samsung LED 55BU8572 предоставя потапящо чувство в света на телевизионните продукти, като наблюдавайки неговите цветове можете да изпитате ненаситна еуфория. За кристалната чистота на всеки цвят се грижи прецизният и съвършен процесор Crystal 4K. Изображенията на този 55 инчов (163см диагонал) екран са представени с високо 4К качество чрез специалната LED подсветка монтирана на черния панел на гърба на телевизора. Тя създава светлина, за да подсили цветовете и контурите в образите от екрана и за да ги направи по-живи и по-реалистични.

Samsung LED 55BU8572

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този Smart телевизор поддържа операционната система Tizen и услугата за стрийминг Netflix, която предлага голямо разнообразие от всепризнати телевизионни предавания, филми, анимации, документални поредици и други. Можете да гледате колкото искате, когато пожелаете, без нито една реклама!

Телевизорът може да бъде свързан безжично с Bluetooth или Wi-Fi, както и чрез неговите налични портове: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB към които можете лесно да свържете Вашите любими слушалки, геймпада си, PlayStation или високоговорители. Надстройте възможностите на Samsung LED 55BU8572 лесно и бързо и се възползвайте от това да правите всяко от Вашите любими неща на този 55 инчов телевизор.

Ако пожелаете можете да управлявате Samsung LED 55BU8572 само с Вашите Гласови команди. За целта той Ви предоставя услугите на личния Гласов асистент Bixby, към когото можете да се обръщате, когато Ви мързи да търсите интересни канали с дистанционното. Назовете заглавието на филма или пък жанра от филми, които са Ви любими, за да ги потърси Гласовият асистент, вместо Вас, и да ги визуализира на екрана. За Вас остава останалата част от забавлението.

Скоростта на обновяване на картината е 50Hz, което прави телевизора подходящ за реализиране на впечатляващо качествени видео игри, заедно с автоматичния си режим за ниска латентност – ALLM (Auto Low Latency Mode). Тази телевизионна технология позволява на телевизора автоматично да превключи на определен режим на игра, когато открие игра. От свързаната конзола към телевизора се изпраща малък флаг и режимът на картината се избира вместо Вас. Налични са тунерите: DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2.

Сред специалните технологии на изображения и аудио технологии, тук ще срещнете Micro Dimming и Contrast Enhancer, които ще работят непрекъснато за Вас и Вашия комфорт по време на гледането на телевизия, като подобряват контраста и се грижат тоновете светлина в цветовете на изображенията да са в оптимални нива. Ще можете дори да гледате Вашите любими филми с оригиналния им брой кадри в минута, така както го е замислил техният създател – режисьорът, благодарение на технологията Filmmaker Mode (FMM).

Samsung LED 55BU8572

Тъй като всички устройства за обработка на сигнали, както аналоговите, така и цифровите, имат характеристики, които ги правят податливи на шум, то Samsung LED UE55BU8572UXXH е способен да премахне шума от сигнала си, чрез своите алгоритми за намаляване на шумове Noise Reduction.

Сред аудио технологиите веднага се разпознава Dolby Digital Plus, която превръща звуците в мощно съраунд озвучаване, обикалящо във всички посоки около Вас. Освен това ще имате възможност да увеличите цялата тази симфония от звуци, като използвате режима Q-Symphony, който кара високоговорителите на телевизора и саундбар системата да работят в синхрон, като едно цяло. Мощността на вградените говорители на телевизора е 20 W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply