сряда, октомври 4

Телевизор Samsung LED 55BU8072 – получавате го заедно с услугите на личен гласов асистент

Макар и изглеждащ скромно, на пръв поглед, можете да останете удивлени от способностите на този иначе компактен и практичен телевизор. Samsung LED 55BU8072 Ви предлага 55 инчова картина, с диагонал от 138см, плосък екран и черен панелен гръб, в които се съдържа комплексен подбор от едни от най-съвременните, автоматизирани и модерни технологии.

Качеството на изображенията със Samsung LED 55BU8072 е 4К, постигнато чрез резолюция от 3840 х 2160 пиксела и осветени чрез вградена LED подсветка, разположена на гърба на телевизора. Можете да използвате и специалните технологии за високо качествено възпроизвеждане на изображенията – HDR 10+ и HLG.

Samsung LED 55BU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С телевизора получавате и удобството от услугите на личния Гласов асистент, 24/7 в денонощието, който ще изпълнява Вашето гласово търсене на настройки, филмови заглавия, жанрове и поредици от филми и телевизионни предавания. Настанете се удобно и без никакво досадно и тромаво натискане на копчетата на дистанционното. Изречете на глас, това което Ви се гледа в момента, и Bixby ще го изпълни на мига.

Получавате и друга удобна и изключително улеснена функция Tap View, чрез която можете да свържете и дублирате екрана на Вашия телефон (iOS или Android), само като доближите панела му до панела на телевизора. Едно докосване и вече разполагате с цялото налично съдържание от телефона Ви – на големия 55 инчов екран. Бързо, лесно и удобно! Прехвърлете работата си, разгледайте снимките си, проверете пощата си, играйте игри и какво ли още не, само с едно докосване.

Скоростта на обновяване на картината е 50Hz, като с това получавате прецизната работа на технологията за прецизно подобряване на контраста Micro Dimming, технологията за анализиране на осветеността на екрана Brightness Detection и подобрителят на контраст и цветова гама Contrast Enhancer. Филмите, които сте гледали до сега, вече няма да бъдат същите, а много по-реалистични и пленяващи, така сякаш можете да се ,,потопите’’ в тях, използвайки един от режимите: Film Mode или Filmmaker Mode (FMM).

Samsung LED 55BU8072

Samsung LED 55BU8072 може да бъде свързан чрез безжична Bluetooth или Wi-Fi връзка. Можете да го свържете с различни периферни устройства чрез портовете: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB порта. Тунерите на телевизора са: DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2.

Мощността на вградените говорите е 20W, използващи аудио система тип 2. Те пресъздават всеки обикновен и статично изпуснат в пространството звук – в съраунд озвучаване, което Ви следва и обгръща, благодарение на съраунд технологията Dolby Digital Plus. Ще имате и възможността да свържете Вашата саутдбар система с вградените говорители на телевизора, за да ги накарате да работят като едно цяло, заедно с помощта на сдвояващата технология Q-Symphony.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply