сряда, април 24

Телевизор Samsung LED 50BU8072 – LED телевизор с 4K Ultra HD качество

Този 50 инчов Smart телевизор Samsung LED 50BU8072 носи със себе си уникална LED технология на дисплея, с високо 4К качество на изображенията и елегантен и стилен дизайн в черен цвят на панела и плосък екран.

Samsung LED 50BU8072 използва процесор Crystal 4K, благодарение на който получавате винаги светли и кристално чисти изображения, с отчетливо изписани контури и наситени цветове. Получавате бързина в действията, висока скорост на обновяване, както и богато разнообразие от телевизионни продукти за гледане, които Ви носи операционната система Tizen и свързаните към нея видео приложения: YouTube, Netflix и Rakuten TV.

Samsung LED 50BU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дългите листи от съдържанията на стрийминг каналите можете да управлявате лесно чрез услугите на Гласовия асистент Bixby. Нужно е просто да назовете на глас заглавието на филма или телевизионното предаване, за което си мислите в момента, за да може Гласовият асистент да го намери и да го визуализира на екрана пред Вас. Не е нужно да прелиствате безброй страници, да губите време и да се затормозявате с тромавото управление с дистанционното. Bixby ще Ви улеснява като извършва всичко това вместо Вас.

Освен това по още по-улеснен начин от всякога, ще можете да свържете Вашия Smart телефон към този голям 50 инчов екран. Просто доближете панела на телефона до панела на телевизора и само за секунди екраните им ще се дублират. Следователно ще можете да следите всичко, което е на Вашия телефон на най-големия екран в стаята, да прелиствате Вашата социална мрежа, да разглеждате снимките и видео клиповете си, да чатите с приятели, да сваляте съдържания и всичко останало, което пожелаете.

Освен с функцията Tap View, можете да използвате за връзка Вашата домашна Wi-Fi мрежа или Bluetooth връзка, както и портовете: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot и 2 x USB. Насладете се от разнообразието от връзки, които Samsung LED 50BU8072 Ви предоставя, за да надстроите неговите възможности, като присъедините към системата му Вашите периферни устройства, като слушалки, клавиатура, геймпад, PlayStation, игрална конзола, допълнителни високоговорители и т.н.

Видео характеристиките, които Samsung LED 50BU8072 регистрира, са на изключително високо ниво. Нека разгледаме част от възможностите на технологиите на изображения, с които телевизора разполага. Това са: Micro Dimming за регулиране и оптимизиране на фините пиксели в контраста на изображенията; Contrast Enhancer за подобряване на контраста спрямо съдържанието, което изберете да гледате; Filmmaker Mode (FMM) за пресъздаване на филмовите и видео съдържания с тяхната ,,естествена’’ резолюция и брой кадри в секунда, така както го е замислил техния режисьор; и специалната технология Brightness Detection, която непрекъснато анализира осветеността на екрана и регулира затъмняването в отделните зони.

Всяка една от тези специални технологии, създаващи потапящи изображения се възползва постоянно от високата резолюция на екрана на телевизора, състояща се от 3840 х 2160 пиксела, прецизно разпределени по хоризонтала и вертикала на екрана.

Samsung LED 50BU8072

Можете да използвате режима за дълбок контраст HDR 10+, за съдържания, които го поддържат, за да се потопите още по-дълбоко в любимия си филм, така сякаш действието се развира директно пред и около Вас.

Този невероятен телевизор е създаден с идеята да бъде Ваш перфектен съюзник в качественото озвучаване, като умее да преобразува звуците в проследимо съраунд озвучаване, използвайки технологията Dolby Digital Plus. Ще можете да усетите как звуците преминават около Вас, как Ви заобикалят и Ви дават неповторимо усещане от реалистичност и наситеност за сетивата.

Мощността на вградените говорители на Samsung LED 50BU8072 е 20 W, които можете да свържете заедно с Вашата саунтбар система, благодарение на технологията Q-Symphony. Тя свързва и надгражда Вашите аудио системи, като ги кара да работят заедно в един невероятен и неповторим синхрон.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply