четвъртък, юни 13

Samsung LED 50AU7092: Оптимално визуално изживяване и умни функции за вашата домашна забава

Samsung LED 50AU7092 е модерен и стилен телевизор, който предлага висококачествено визуално изживяване и разнообразни функции. С диагонал на екрана от 50 инча (127 см) и LED технология, този модел осигурява ярки и живи цветове, като ви позволява да се наслаждавате на своите любими филми, сериали и спортни събития с изключителна яснота и детайлност.

Samsung LED 50AU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Резолюцията на Samsung LED 50AU7092 е 4K Ultra HD (3840 x 2160 пиксела), което предоставя невероятно остър и детайлен образ. Със своята висока яркост и контраст, този телевизор осигурява ненадминато качество на картината, което ви позволява да се потопите във всеки кадър.

Телевизорът Samsung LED 50AU7092 разполага с функцията High Dynamic Range (HDR), която подобрява динамичния обхват и контраста на изображението. Това ви дава възможността да виждате по-дълбоки черни и по-ярки бели, което придава реалистичност на изображението. Още повече, HDR технологията ви позволява да се наслаждавате на по-широк спектър от цветове, като резултатът е по-живи и натурални тонове.

Samsung LED 50AU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С Samsung LED 50AU7092 можете да се насладите и на Smart TV функции. Този телевизор разполага с вградена Wi-Fi връзка, която ви позволява да се свързвате с интернет и да се наслаждавате на разнообразие от приложения и стрийминг услуги, като например Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и много други. С помощта на дистанционното управление можете лесно да навигирате през различните приложения и да откривате нови забавления.

Свързването с други устройства е лесно и удобно благодарение на разнообразните портове на Samsung LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply