понеделник, март 4

Телевизор Samsung LED 43BU8572 – 43 инчова картина със LED подсветка

Този 43 инчов телевизор, лансиран през 2022г, може да внесе във Вашия дом чистота и свежестта на красивата картина, изобразена с високо 4К качество. Технологията, която дисплеят използва е чрез монтирана LED подсветка на гърба на панела, който е в стилен черен цвят. Телевизор Samsung LED 43BU8572 е идеален за всеки дом, със своя компактен дизайн и лесно съчетаващ се цвят на панела с останалите мебели във Вашия интериор.

Samsung LED 43BU8572

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът използва Crystal 4K процесор, благодарение на работата на който, всеки детайл в изображенията е кристално чист и съвършен. Операционната система е Tizen, многократно доказала своите възможности и превърнала се в сигурен избор за всеки съвременен телевизор на Samsung. Телевизорът поддържа стрийминг услугата  Netflix, с която скуката е невъзможна. Обширното съдържание от този канал, от филми, предавания, анимации и др, ще бъде изцяло на Ваше разположения, както и личния Гласов асистент Bixby, който ще Ви помага да се ориентирате по-лесно сред дългата листа от заглавия. Гласовият асистент Bixby ще Ви помага да намирате филма, който Ви се гледа в момента, като за целта е нужно само да назовете на глас желанието си. Следващата секунда то ще бъде визуализирано на екрана.

С първоначалното включване на екрана се забелязва прецизната и фина работа на няколко технологии на изображения, както и високото качество на картината, което се състои от 3840 х 2160 пиксела, разпределени съответно по хоризонтала и вертикала на дисплея. За фините настройки на контраста отговаря технологията Micro Dimming, както и интуитивният подобрител на светли и тъмни нюанси – Contrast Enhancer. Ще разполагате и с два допълнителни режима, специално разработени да ,,потопят’’ своите зрители във филмовата продукция – Film Mode, с намалена синя светлина и Filmmaker Mode (FMM), който пресъздава реалния брой кадри в секунда от филма, без преработка, така както го е замислил техният създател – режисьорът.

Samsung LED 43BU8572

Освен всичко това, Samsung LED UE43BU8572UXXH е способен да ,,изчиства’’ шума от сигнала, който получават естествено всички аудио устройства, били те аналогови или цифрови. С включената технология Noise Reduction, шумът ще бъде редуциран и по време на работата на телевизора няма да се чува никакъв фонов шум или бръмчене.

Звукът от екрана на Samsung LED 43BU8572 ще бъде непрекъснато анализиран и от интуитивната аудио технология Dolby Digital Plus, която преоразмерява звуковите вълни в съраунд озвучаване, което Ви заобикаля, вместо да ,,изтече’’ статично изпуснато в пространството.

Adaptive Sound – друга още по-интелигентна аудио технология ще следи непрекъснато какво е нивото на децибелите на шума в стаята, в което сте поставили телевизора, и ще увеличава или намалява звука от високоговорителите спрямо околната обстановка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply