четвъртък, юни 13

Всичко в Едно: Новото Поколение на Прахосмукачката Робот Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE

Съвременната технология непрекъснато преобразява начина, по който поддържаме чистотата на нашия дом. С това предвид, Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE е подобрение в света на роботизираното почистване, предлагайки напреднали функции, които се насочват към максимално удобство и ефективност. Да разгледаме заедно как тази интелигентна прахосмукачка може да трансформира вашето ежедневно преживяване в дома.

КУПИ

Прахосмукачка робот Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE, 170W, AI разпознаване на обекти, LiDar, 3D сензор; Стъпки, Видео наблюдение, Събирателна станция Clean Station, Дигитален инверторен двигател, 99,99% филтриране, Select & Go, No go Zone, Бял

Дизайн и Външен Вид:
Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE привлича вниманието със своя стилен бял дизайн и модерен външен вид. Със своите изчистени линии и компактни размери, той се вписва перфектно във всяко домакинство, като осигурява не само функционалност, но и естетика. Размерите му са оптимални, позволявайки му да се придвижва лесно и да достига до труднодостъпни места.

Ефективност на Почистване:
С мощност от 170 вата и напреднала технология за прахосмукане, Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE осигурява безупречно почистване на всяка повърхност. Независимо дали става въпрос за твърди подове като паркет или мрамор, или за килими и килимчета, тази прахосмукачка робот се справя с всяко предизвикателство с лекота.

Управление и Интелигентни Функции:
Един от ключовите аспекти на Samsung  AI VR50T95735W/GE е неговата интелигентност. Оборудван с AI разпознаване на обекти, LiDar и 3D сензори, този модел може да предвижда препятствия и да избегне стълби и падане. Това осигурява не само по-безопасно, но и по-ефективно почистване на дома ви.

Също така, благодарение на функции като Стъпки и Видео наблюдение, вие можете да контролирате и следите почистването от всяко място, използвайки приложението на вашия смартфон. Това ви дава пълна свобода и контрол върху почистването, дори когато не сте в дома си.

Допълнителни Функции:
Samsung Jet Bot VR50T95735W/GE разполага с революционна събирателна станция Clean Station, която не само зарежда робота, но и изпразва контейнера за прах автоматично. Това значително намалява неудобството от поддръжката и осигурява по-дълъг период на безпроблемно почистване.

Други напреднали функции включват Select & Go и No go Zone, които позволяват на потребителя да персонализира и контролира почистването спрямо своите предпочитания и нужди.

Заключение:
Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE представлява новата генерация на роботизираните прахосмукачки, предлагайки не само високоефективно почистване, но и интелигентни функции, които правят целия процес по-лесен и по-удобен от всякога. Със своята напреднала технология и удобни допълнителни функции, тази прахосмукачка е идеалният избор за онези, които търсят перфектното решение за почистване на своя дом.

КУПИ

Leave A Reply