неделя, декември 3

Най-доброто от Samsung HW-Q950T – саундбар с 9.1.4 канала

Samsung HW-Q950T е водещият саундбар на компанията, но дали е достатъчно добър и заслужава ли си покупката?

Samsung HW-Q950T увеличава броя на каналите, сравнение със своя предшественик до забележителната конфигурация Dolby Atmos / DTS: X-Friendly 9.1.4. Въпреки че има по-тънка форма, той въвежда наистина много интелигентни функционалности. И всичко това на същата цена като своя предшественик.

Чудесно е да видите, че саундбарът е вече по-компактен, което означава, че ще се побере по-удобно под редица телевизори. Този модел е с 14 мм по-тънък от своя предшественик и е с размери 123.2 х 6.95 х 13.8 см. Аудио стриймингът се поддържа, както през WiFi, така и през Bluetooth, което включва Hi-Res аудио файлове и дори Ви позволява да свързвате телефони с уреда.

Samsung HW-Q950T

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Портовете и физическата свързаност също са на достатъчно високо ниво. Саундбарът разполага с два HDMI входа, един HDMI изход и оптичен цифров вход.

Качеството на звука, разбира се е невероятно. В основата на Samsung HW-Q950T е способността му да предоставя дори и най-плътните и най-сложни звукови миксове с огромно количество мощност, без намек за слабост или изкривяване на звука от нито един от говорителите на системата. Звукът е достатъчно плътен за да запълни и огромни дневни, предоставяйки дълбочина на баса, откритост в средния диапазон и детайли във високите честоти.

Този уред разполага с 20 драйвера, които участват в производството на 14-те звукови канала. Всички те са проектирани в Audio Lab. Така например основните леви, десни и централни канали се възползват от двойни високоговорители с пищялки с широк диапазон, докато поддръжниците разполагат с нова обработка, която има за цел да разшири покритието и въздействието на звука.

Ако случайно имате телефон Самсунг, може да го свържете към саундбара, просто като почукате телефона върху корпуса на уреда. Но дори и да нямате, Samsung HW-Q950T е съвместим с приложението Smart Things и позволява стрийминг от акаунти на Apple Music, Amazon Musig, Samsung Music, TuneIn, Deezer и поддържа аудофайлове с формат: Hi-Res, AAC, MP3, OGG, FLAC, ALAC и AIFF.

Samsung HW-Q950T

Системата разполага и с редица други режими като Game Pro и Adaptive Sound. Така системата автоматично избира най-добрите настройки, за да произведе най-добрия звук.

В заключение ще кажем, че никой друг саундбар не може да конкурира този за мощност (546W), динамичен обхват и брой канали. Всички закупили Samsung HW-Q950T ще се потопят в едно наистина вълнуващо звуково изживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply