сряда, юли 24

Soundbar Samsung HW-Q950A – оптимизира, индивидуализира и анализира звука за пълно съвършенство

В днешно време, повечето съвременни телевизори могат да предоставят невероятни и кристално чисти картини, но революирането на техните аудио системи сякаш е останало ,,на заден план”. За да коригирате този малък пропуск във Вашия иначе невероятен телевизор, можете просто да го свържете със Soundbar звуковата лента на Samsung HW-Q950A. С нея ще постигнете пълното щастие!

Samsung HW-Q950A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Характеристиките на тази висококачествена саундбар система ще Ви оставят без думи, но пък защо Ви е да говорите, когато можете просто да слушате кристално чистия и ясен звук от системата.

Samsung HW-Q950A е с безжичен субуфер, с 11.1 брой канали. Освен субуфер комплектът включва хоризонтален (преден) високоговорител и още две допълнителни тонколони-високоговорители, които можете да поставите в задната част на стаята. Невероятното в тази саундбар система е начинът, по който може да контролира възпроизвеждането и изчистването на звука, дори когато го пуснете с най-високи децибели. Предният високоговорител предава по-силно звука от задните съраунд високоговорителите. Това ще Ви позволява да чувате диалога и основното озвучаване от Вашия телевизор, без да имате проблеми. В допълнение на това специалната технология A.V.A. (Active Voice Amplifier) ще се включва, когато в стаята се появи по-силен шум, за да оптимизира качеството и силата на звука, и съответно – отново ще го намали автоматично, когато шумът от околната среда изчезне.

Тази саундбар система непрекъснато ще се грижи да оптимизира и регулира звука, за да отговаря на големината на пространство на стаята, в която се намира. За това ще се грижи технологията SpaceFit Sound. Освен това, благодарение на нея, звукът винаги ще бъде чист и ясен, без значение колко високо или колко ниско е настроен.

Чрез включването на функцията Q-Symphony ще можете да се възползвате от два допълнителни изхода за произвеждане на звук, след като го синхронизирате с Вашия телевизор, ако и той притежава същата функция. В резултат на което ще получите прекрасна звукова хармония, идваща от всички страни, присъща само за инструментален оркестър.

Друга интересна, много удобна и със сигурност Вашата любима бъдеща функция е Tap Sound, чрез която можете директно да прехвърлите музиката, която слушате в момента на Вашия телефон към Soundbar Samsung HW-Q950A, и то само като докоснете двете устройства. Без никакво чакане, без натискане на копчета или търсене на настройки. Само доближавате панела на телефона до хоризонталния високоговорител и записът автоматично ще започне да озвучава цялото пространство на стаята.

Samsung HW-Q950A

Към тази невероятна озвучителна система можете да свържете допълнителни периферни устройства, както безжично чрез Bluetooth и Wi-Fi, така и чрез входни конектори за USB, Optical и 2 x HDMI. Свържете видео игра, ако сте любител на гейминг изживяванията и не само ще гледате, но и ще чувате и усещате това, което играете, защото специалните технологии за подобряване на игрите на тази саундбар система го правят възможно.

Ако сте почитатели на услугата Spotify, то с функцията Spotify Connect, лесно ще освободите Вашата музика от устройството, което използвате, както и текущите Ви сесии на слушане, ще бъдат синхронизирани с облака и вече ще можете да ги слушате през най-големите говорители в стаята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply