четвъртък, май 23

Samsung Galaxy Watch – бъдещето на часовниците

Samsung Galaxy Watch е един от най-усъвършенстваните смарт часовници на пазара.

Благодарение на полезното проследяване на активността ви и капацитета на батерията, Samsung Galaxy Watch е един от най-предпочитаните смарт аксесоари. Това е опаковано в един красив външен вид. Разцветките са три броя, което прави часовникът подходящ не само за мъже, но и за жени.

На първо място трябва да отбележим красивият външен вид. Въпреки, че този модел е на няколко години, той спокойно се конкурира с Apple Watch. Устройството се усеща като висок клас ръчен часовник, с кръгъл корпус от неръждаема стомана и стилна рамка. Циферблатът може да бъде настройван по различен начин, но сенките на стрелките и тиктакащият звук, който издава, придават наистина приятно усещане. Корпусът е направен от алуминий, а каишата е силиконова, с опция за промяна.

Samsung Galaxy Watch

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Теглото на часовниъкт е едва 63 грама, диаметърът на корпуса е 46 мм, а дебелината едва 13 мм. Наистина размерите са изключително малки, за това което ви предлага часовника.

Часовникът е съвместим както с Android, така и с iOS. Операционната система, която е използвана за този модел е Tizen 4.0. Системата спомага за увеличаване на живота на батерията, като при нормална употреба, тя може да достигне до 4 работни дни.

Samsung Galaxy Watch е изключително фокусиран върху активно спортуващите потребители. Часовникът е оборудван със сензори, следящи сърдечния Ви ритъм. Автоматично разпознава 6 вида различни упражнения, а може да изберете следенето на пвоедението на тялото при 39 различни вида спорт. В зависимост от вида на натоварване, часовникът измерва и калориите, които изгаряте при спортуване.

Изключително полезен, този часовник е подходящ и за любителите на водните спортове. Със своята водоустойчивост до 5 ATM, може да бъде изпозван при гмуркане или плуване. При употреба повреме на сън, устройството дава информация за качеството на съня Ви и нивата на стрес на организма. Часновникът се събужда заедно с вас и с опцията My Day ви помага да следите дневния си ритъм.

Samsung Galaxy Watch разполага и с гласов асистент, чрез който ще управлявате приложенията по бързо. Super AMOLED дисплея е с резолюция 320х320, а екранът е с ширина от 1.3 инча. Дисплеят е ярък и богат на цветове, а дори при използване в слънчев ден, е изключително лесно да видите изображенията на него.

Samsung Galaxy Watch

Както сами предполагате, часовникът разполага и с изобилие от приложения, които ще е трудно да изброим. Свързвайки го с вашия телефон, вие ще получавате нотификация, всеки път, когато нещо се склучи на устройството ви. По този начин може да четете съобщения бързо, лесно, както и да отговаряте на телефонни обаждания.

Друга много полезна екстра е опцията за свързване на часовника с други IoT устройства. Samsung Galaxy Watch може да контролира вашите електроуреди, използвайки персонализирани команди.,

Процесорът, който се грижи за всичко това е двуядрен с чистота 1.15 GHz. Разполагате и с 4 GB памет за съхранение.

Ако трябва да обобщим, ще кажем – това е бъдещето на часовниците. Това е не просто уред, с който да следите часовете, това е уред, с който може да следите целия си живот. Изключително удобен за спортисти, полезен за хора, които имат здравословни проблеми и винаги показва точно време!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply