сряда, април 24

Съдомиялна Samsung DW60M5050FW/EC – практична, удобна за управление и с голям капацитет на почистване

Ако сте практичен човек и обичате всичко около Вас, особено домашните уреди-помощници да бъдат изрядни в своята работа, порядъчни, удобни и функционални, то непременно трябва да научите повече за възможностите на съдомиялна Samsung DW60M5050FW/EC.

Samsung DW60M5050FW/EC

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Големият й капацитет може да побере до 13 комплекта съдове, вместо 10, както е при по-голямата част от останалите съдомиялни, които можете да намерите на пазара. Монтира се стандартно, в бял цвят и с удобен за управление LED дисплей, който е напълно вграден в предния корпус на уреда.

От вградения LED дисплей можете да избирате из между 5 различни програми за почистване на съдове, сред които:

  • Деликатна;
  • Еко;
  • Интензивна;
  • Бърза и
  • Нормална.

Деликатната програма е предназначена за леко замърсени съдове или кристални комплекти чаши, които не понасят висока температура. Еко програмата е с по-дълга продължителност, но с намален дебит на работа, с цел постигане на икономично почистване на съдовете. Еко програмата спестява както разход за вода, така и разход за електричество. Интензивната програма работи с високи градуси вода (65-75°) и е полезна при силно замърсени съдове, които също са загорели, засъхнали или мазни. Бързата програма е със скъсено времетраене и е полезна за бързо почистване на слабо замърсени съдове. Нормалната програма за почистване можете да използвате всеки ден за стандартно миене на съдовете.

Освен изброеното,  съдомиялна Samsung DW60M5050FW/EC предлага защитна система Заключване за деца, с което предпазвате своя главен процесор от повреда в случай на преждевременно прекъсване на работния текущ цикъл.

Можете да използвате капацитета на съдомиялната с Цикъл с половин зареждане, в който уредът автоматично ще премери и анализира количеството съдове, поставени във вътрешността му, и ще използва по-малко от стандартно необходимото количество вода и електроенергия.

Samsung DW60M5050FW/EC

Можете още да настройвате уреда с Отложен старт и да планирате неговото включване с няколко часа напред, например късно вечер докато спите, за да са готови съдовете на сутринта или следобед, докато сте на работа, за да са готови съдовете Ви, когато се приберете след края на работния ден.

Тази съдомиялна е изключително тиха, като по време на своята работа регистрира едва 48 dB нива на шум. Почти незабележима е и от към енергийния си разход, като заема мястото на енергиен клас А+ в гамата от А+++ до D. Консумацията на вода за един работен цикъл е 12 литра.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 59.8см, дълбочина – 60см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply