вторник, юни 18

Съдомиялна за вграждане Samsung DW60M5050BB/EO

Съдомиялна за вграждане Samsung DW60M5050BB/EO е чудесен кухненски уред, който ще Ви помогне да спестите време в забързаното ежедневие.

Тази съдомиялна е с капацитет на зареждане до 13 комплекта. С разпределението на пространството си в нея, може спокойно да нареждате и по-големи предмети, както и такива с неправилна форма. Samsung DW60M5050BB/EO разполага и с трета поставка с възможност за настройване. Тя е позиционирана в горната част на уреда и е подходяща за по-леки предмети като вилици и лъжици.

Интересен плюс е регулируемата височина. Горната поставка в съдомиялната може да бъде повдигната с цели 5 см, чрез натискане на бутон. Това създава повече височина за долната поставка, където традиционно се поставят чинии или тенджери.

Samsung DW60M5050BB/EO

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Съдомиялната е с габарити 81,5 х 59.8 х 55 см и тежи 39 килограма. С електронния контролен панел, достъпването до желаните от Вас прогарми е изключително лесно и приятно за употреба.

Samsung DW60M5050BB/EO разполага с 5 бр. програми. Най-често използваната е Express Wash. Това е програма за бързо измиване на съдовете. Само за 60 минути, всички съдове биват измити и подсушени. Трябва да имате предвид, че ако посудата ви е силно омазнена или замърсена, е по-добре да ползвате програма с по-дълъг период на почистване.

Машината разполага и с функция за измиване на приборите само в долната половина на съдомиялната. Така може да използвате услугите й, без да се налага да чакате пълното й зареждане. А най-интересното е, че електроенергията и водата, която използва съдомиялната, при използване на тази програма, е точно на половина по-малко от обикновеното.

Samsung DW60M5050BB/EO

Samsung DW60M5050BB/EO разполага с функция за удължаване на финалното изплакване – Hygiene. С нея температурата на водата се повишава, което спомага за по-дълбокото и по-качествено измиване на съдовете. Съдомиялната разполага и със система за заключване против деца и функция за отложен старт.

Цялата тази функционалност е побрана в уред с енергийна ефективност клас А+. Годишната консумация на ток при ежедневна употреба е 295 kWh, а консумацията вода, която е необходима за един цикъл е 12 литра.

Това е една практична и добре работеща съдомиялна. Сравнително ниската й цена, я прави една от най-предпочитаните на пазара и изключително конкурентна на останалите в своя клас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply