четвъртък, юни 13

Сушилня Samsung DV90T7240BH/S7 – Бързина, Ефективност и Грижа за Дрехите Ви

Сушилнята Samsung DV90T7240BH/S7 се представя като един от най-висококачествените модели на пазара, с иновативни технологии, капацитет от 9 кг и много умни функции, за да направи сушенето на дрехи лесно и ефективно.

Сушилня Samsung DV90T7240BH/S7, Термопомпа, 9 кг, Клас A+++, AI Control, Super Speed, Hygiene Care, Optimal Dry, Air Wash, Wifi, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

AI Control – Интелигентен Контрол: Сушилнята разполага с AI Control, който използва изкуствен интелект, за да анализира типа на вашите дрехи и настройва настройките автоматично, гарантирайки оптимално и ефективно сушене.

Super Speed – Ускорено Сушене: С функцията Super Speed, сушилнята може да суши вашите дрехи много по-бързо от стандартното време, което е идеално, когато ви е необходимо бързо сушене преди важно събитие или разходка.

Hygiene Care – Грижа за Здравето: Функцията Hygiene Care използва висока температура, за да унищожи бактерии и алергени върху дрехите ви, осигурявайки здравословно и безопасно сушене.

Optimal Dry – Перфектно Сушене: С Optimal Dry сушилнята контролира влажността и температурата, за да предотврати изсушаване и запазване на дрехите ви меки и без усещане за влага.

Air Wash – Освежаване с Въздух: Сушилнята разполага с функцията Air Wash, която използва горещ въздух, за да освежи и премахне неприятни миризми от дрехите ви, без използването на вода или химикали.

Wifi Control – Управление от Разстояние: Сушилнята може да бъде управлявана от разстояние чрез смартфон или таблет, така че може да започнете, спрете или проследите напредъка на сушенето, дори когато не сте у дома.

Капацитет 9 кг – За Големи Количества: С капацитет от 9 кг, сушилнята може да приеме големи количества дрехи, което е идеално за големи семейства или за сушене на големи предмети като завивки или завеси.

Заключение: Сушилнята Samsung DV90T7240BH/S7 комбинира най-новите технологии с голям капацитет и умни функции, за да ви предостави перфектното решение за сушене на дрехи. Тя не само суши бързо и ефективно, но и се грижи за дрехите ви и предлага възможности за контрол от разстояние. Този модел прави сушенето на дрехи лесно и забавно, и е идеален избор за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply