четвъртък, май 23

Сушилня Samsung DV90T6240LX/S7, Термопомпа, 9 кг, Клас A+++, AI Control, Quick Dry, Hygiene Care, Optimal Dry, Air Wash, Wifi, Inox

Сушилня DV90T6240LX/S7 е технологичен комплимент от семейството на Samsung за вашето семейство. Това е уред, който ще ви впечатли, възхити и оправдае максималните ви представи за иновативен пилотаж в домашната техника. Тя е за домакинства, които обичат да бъдат заобиколени от най-новото и най-доброто на пазара, за семейства с подчертан афинитет към естетиката поднесена с ултра смарт функционалности.

Samsung DV90T6240LX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung DV90T6240LX/S7 е с красив, стилен дизайн, цвят инокс и реверсивна прозрачна врата, която позволява повече гъвкавост в името на вашия личен комфорт, така че максимално да съответства на интериора на мястото, където е поставена без да пречи на заобикалящата я среда.

Освен красива, Samsung DV90T6240LX/S7 е и интелигентна и ще се превърне в най-добър помощник. Внедреният изкуствен интелект – AI Control  с помощта на приложението SmartThings персонализира сушенето, като запомня вашите навици, предлагайки цикли и показва навременна информация, подбирайки перфектната програма за сушене.

Вместимостта на сушилнята е 9 кг и е със сертификат за енергийна ефективност A+++, тъй като използва за затопляне на въздуха хладилен агент вместо електричество. Технологията за сушене с термопопмпа освен, че е енергийно и икономически ефективна, но и щадяща и запазваща дългия живот на вашите дрехи.

Samsung DV90T6240LX/S7 е с 16 програми, като всяка една от тях е създадена с идеята за бързо, интуитивно и ефективно сушене без да се нарушава целостта на дрехата.

Елиминирайте натрупаните  бактерии, акари и алергени от дрехите, спалното бельо, играчките на детето със специалния цикъл за хигиенна грижа – Hygiene Care, който дезинфекцира както сухи, така и мокри артикули, като в процеса на сушене дрехите се потапят в пара с висока температура, която елиминира 99% от микробите.

Нямате време за пране, а имате нужда от бързо освежени дрехи? Технологията Air Wash ще ги освежи без пране, гореща вода или препарат, като ги дезодорира и отрстрани неприятните миризми с помощта на много горещ въздух. Така винаги ще имате свежи и чисти дрехи.

Не обичате да гладите? Просто изберете опцията Iron Dry и изсушените дрехи ще излязат без гънки, без да се налага да ги гладите.

Samsung DV90T6240LX/S7

Оптимизация е ключовата дума, която може резюмира целият набор от функционалности на Samsung DV90T6240LX/S7. Обезпечена с 3 сензора, системата OptimalDry се грижи за максималната оптимизиране на електроенергия, като постига най-добри резултати, следейки влажността и регулирайки времето за сушене.

Samsung знаят, че времето е безценен ресурс за съвременния човек, за това са създали специалния цикъл за бързо сушене Quick Dry 35′, който ще изсуши бързо и безопасно всичко необходимо, дори и малко зареждане от 1 кг, като използва висока температура максимално щадяща дрехите ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply