четвъртък, май 23

Сушилня Samsung DV80TA020TT/LE, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, Quick Dry, Optimal Dry, Wrinkle Prevent, Smart Check, Бял

Samsung DV80TA020TT/LE е сушилня създадена от любов и грижа за вашите дрехи. Запознати с нуждите и потребностите на съвременните домакинства, Samsung са се съобразили максимално да покрият всеки критерий с полезни и иновативни функции и програми, които да направят живота ви максимално лесен и опростен.

Сушилнята е с елегантен, класен дизайн, цвят бял  и реверсивна прозрачна врата,  така че да съответства на интериора на вашия дом без да пречи на заобикалящите я уреди и изградените ви навици.

Samsung DV80TA020TT/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вместимостта на Samsung DV80TA020TT/LE е 8 кг, с енергийна ефективност A+++ и технология за сушене с термопопмпа, което я прави освен изключително енергийно ефективна, но и щадяща и запазваща дългия живот на дрехите.

Това чудо на иновативната домашна техника  е с 14 програми, като всяка една от тях е създадена с идеята за бързо, интуитивно и ефективно сушене максимално щадяща целостта, тъканта, формата и цвета на артикулите.

Моделът е проектиран с лесна поддръжка благодарение на иновативната система за филтиране 2-в-1,  базирана на двуслоен мрежест филтър. За да поддържате по-лесно сушилнята в изправност и оптимизирате ефективността и безопасността на сушене, две аларми ще ви напомнят, когато филтърът и топлообменникът имат нужда от почистване.

Съобразени с динамиката и бързия начин на живот, инженерите на Samsung знаят колко досадно и отнемащо от ценното време може да бъде гладенето, за това са обезпечили DV80TA020TT/LE с опцията Wrinkle Prevent, благодарение на която изсушените дрехи излизат без гънки, без да се налага да ги гладите.

Samsung DV80TA020TT/LE

Времето  ви притиска и бързо ви е нужна чиста и суха риза? Не се притеснявайте, само клик на цикъл за бързо сушене Quick Dry 35′ и дрехите ви ще бъдат бързо и безопасно изсушени като използва висока температура дори и с малко зареждане от 1 кг.

Споменахме ли, че специална програма се грижи за максималнота оптимизиране на електроенергия, като постига най-добри резултати, следейки влажността и регулирайки времето за сушене? Да, OptimalDry прави точно това благодарение на 3 сензора, за да постигне най-добри резултати.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply