понеделник, март 4

Сушилня Samsung DV80T5220AX/S7, Термопомпа, 8 кг, Клас A+++, AI Control, Quick Dry, Optimal Dry, Wifi, Inox

Кажете край на досадното разнасяне на мокро пране! Иноксовата сушилня на Samsung DV80T5220AX/S7 е технологичното вдъхновение на корейския бранд, която ще ви впечатли с висока производителност, оборудвана с най-новите технологии и икономичност  по отношение на консумацията на електроенергия.

Уредът е с компактна, здрава конструкция, с размери 85 х 60 х 60 см, нетно тегло 50 кг и ниво на шум 63 dB, проектирана така, че да не заема твърде много място, където е монтирана и да не ви безпокои по време на своята активност. Реверсивната врата е допълнителен плюс, който позволява повече гъвкавост в името на вашия личен комфорт и интегрирането на уреда към интериора.

Samsung DV80T5220AX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на зареждане е 8 кг, с енергийна ефективност A+++ в комбинация със специалната технология за сушене с термопомпа, освен че правят Samsung DV80T5220AX/S7 изключително енергйно ефективна, но и щадящи и запазващаи дългия живот, както  на вашите дрехи, така и на самата машина.

Красива върви добре и с интелигентна – такава е тази сушилня, благодарение освен на множеството уникални програми, но и на внедрения изкуствен интелект – AI Control, който с помощта на приложението SmartThings персонализира сушенето, като предлага цикли и показва навременна информация, подбирайки перфектната програма за сушене.

Съобразена с навиците и хабитата на съвременния човек, Samsung DV80T5220AX/S7 е с 14 внедрени програми, като всяка една от тях е създадена с любов към дрехата, запазвайки цялостната й автентичност и оптимизацията на времето и ресурсите ви.

Samsung DV80T5220AX/S7

Iron Dry е неотменимият помощник изключващ необходимостта от досадното гладене. Опцията така изсушава дрехите, като излизат без гънки и без нуждата от гладене.

Както споменахме тази уникална сушилня е изключително икономична по отношение на разход на електроенергия. Това ниво се постига и с подкрепата на системата OptimalDry със сензори за влажност и температура, които адаптират времето за сушене и консумацията на енергия към теглото на всяко зареждане на пране, за най -добри резултати от сушенето, като гарантира оптимална ефективност по време на цикъла и консумация на енергия и предотвратява пресушаване на дрехите.

Нямате никакво време за чакане, а имате спешна нужда от сухи чорапи? Специалният цикъл за бързо сушене Quick Dry ще изсуши бързо и безопасно всичко необходимо, дори и малко зареждане от 1 кг, като използва висока температура максимално щадяща дрехите ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply