вторник, юни 18

Сушилня Samsung DV70TA200AE/LE – с термопомпа и три нива на сушене

Сушилня Samsung DV70TA200AE/LE притежава термопомпа и работи с много добра енергийна ефективност, с енергиен клас е А+++.

Сушилнята използва технологията на сушене Airwash, като можете да я регулирате в три нива на сушене. Airwash премахва неприятните миризми, микроскопичните алергени, вредните бактерии в тъканите и микробите образували се в съдържанието на горещия въздух по време на цикъла на сушене. Не само, че няма да се нуждаете от препарати или химикали за почистване на материите, но и ще намалите честотата на изпращане на дрехите Ви за химическо чистене. Материите, с чието сушене сушилня Samsung DV70TA200AE/LE се справя брилянтно, включват вълнени палта, памучни дрехи, пуловери и костюми.

Samsung DV70TA200AE/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е изработен от неръждаема стомана и позволява зареждане на пране до 7 килограма. Трите й нива на сушене и възможността за зареждане на пране до 7 килограма предоставят опции за разнообразно количество пране, от няколко ризи до чаршафи и по-тежки покривала за легла.

Освен стандартните LED дисплей, таймер, заключване и обратими врати, сушилнята предлага допълнителните функции отложен старт, възможност за бързо сушене, отложено програмиране, индикатор за влага и опция за предотвратяване на намачкването на дрехи.

С този уред ще имате възможност да се възползвате от една от специалните технология на нашето съвремие, а именно технологията Moisture indicator. Технологията реализира своя процес на работа чрез вграден индикатор за влага, чувствителен към висока влажност и променящ своя цвят, когато засече превишаване на посочените относителни нива на влага, за да Ви алармира навреме.

Samsung DV70TA200AE/LE

Друга специална технология, заемаща място в Samsung DV70TA200AE/LE е Отложеното програмиране. То Ви дава възможност да разпределяте дневните си задачи, да организирате по-ефективно рутината си и да получавате повече свободно време за прекарване в любими занимания.

Сушилнята Samsung DV70TA200AE/LE се предлага в бяло (Pure White) и ефективност на кондензация Клас В. Външните и размери са широчина 600мм и височина 850мм, а теглото й е 50кг. Нивото й на шум е 65 Db, а люкът е преден, с дясно отваряне.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply