вторник, март 28

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care

Samsung сложиха край на ерата на досадното гладене и се превърнаха в пионер на иновативните домашни технология с уникалната сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, която е като своеобразен въздушен шкаф, който използва парна струя, за да изсуши и освежи дрехите ви.

Този уред за сушене ще ви впечатли с  елегантен  дизайн, ниско ниво на шум, цифров дисплей, Wi-Fi връзка и супер иновативни функции правещи го отличен избор за хора с високо отношение и отличителни премиум изисквания.

Samsung DF60R8600CG/LE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Контролният панел е с дигитален тъчскрийн, който ви позволява да изберете цикъла на сушене или да активирате допълнителни функции и опции. Wi-Fi връзката позволява управление на  уреда чрез приложението SmartThings – изкуственият интелект, който подобравя производителността и се грижи за нежната поддръжка на вашите дрехи.

Сушенето и освежаването на дрехите се осъществява с помощта на системата Jet Air /която издухва силен въздух отгоре надолу по цялата повърхност на дрехата/ и технологията Jet Hanger /използва закачалки с въздушни отвори, които изпращат въздушната струя към вътрешната материя/.

Samsung DF60R8600CG е енергоефективна висок клас сушилня благодарение на специалната технология с  термопомпа HeatPump в долната част, която по нежен и деликатен начин изсушава любимите ви дрехи, като създава температурен баланс с  нискотемпературната технологията в горната част  JetAir. Двете технологии подобряват вътрешната циркулация на въздух и изсушават дрехите равномерно.

Както споменахме отличителна характеристика на уреда е, че дрехите са поставени на закачалки по време на сушене, което автоматично ви освобождава от досадното гладене. В допълнение за този комфорт се грижи и специалната технология срещу гънки – Wrinkle Care, която използва комбинация от пара и въздух, за да отпусне и изглади гънките по дрехите, така че да са готови за носене.

Samsung DF60R8600CG/LE

Дезинфекцирани и освежени дрехи са основна мисия на Samsung DF60R8600CG/LE. Технологията JetSteam, която използва мощната система Jet Air, впръсквайки пара с висока температура дълбоко в тъканите на дрехите, в комбинация с дезодориращия филтър, превръща сушилнята в истинска бойна машина срещу елиминиране на 99% от миризмите и 99,9% от вирусите и бактериите.

Освен интелигентна, тази уникална сушилня е и лесна за почистване. Технологията Self Clean премахва влагата, дезинфекцира и дезодорира вътрешността на уреда без да са нужни скъпи препарати. И не само това! AirDresser ще ви извести, когато има нужда от почистване след 40 цикъла.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply