вторник, ноември 28

Samsung C21RJAN – плот за вграждане с керамични повърхности

Samsung C21RJAN е плот за вграждане с керамични повърхности, две зони за готвене и тъч контрол.

Първото нещо, което прави впечатление в Samsung C21RJAN е красивият външен вид. Красивата черна повърхност е изграднеа от керамично стъкло. Ергономичният дизайн позволява лесно почистване. Въпреки това нагряването става изключително бързо, а потребителят може да избира между две нагревателни зони. Малката нагревателна зона е с мощност 1.2 кВ, а голямата нагревателна зона е с мощност от 1.8 кВ.

Samsung C21RJAN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Управлението на Samsung C21RJAN е изключително лесно. Плотът е с тъч скрийн управление, а контролният панел е разположени на най-удобното за Вас място.

Захранването на котлона е мрежово, а напрежението е 230 V, a изходната мощност на този уред е цели 3000 W.

Към функционалността на плота е прибаван и индикатор за остатъчна топлина. По този начин ще знаете винаги, когато котлоните са нагряти, за да избегнете нежелани изгаряния. Със заключването против деца, плотът става безопасен за употреба.

Функцията за заключване на плотовете може да се използва и когато искате да боравите само с единия нагревател. Чрез камбанката, ще бъдете известени в случай, че измине определено време.

Граждането на Samsung C21RJAN става изключително лесно. Размерите на този плот са 4 см – височина, 28.8 см – ширина и 50.5 см – дълбочина. Плотът не е обграден с рамка, което прави почистването още по-лесно тъй-като около него не се събира храна.

Samsung C21RJAN

Теглото му е едва 4.3 кг. Т.е. веднъж монтиран, той може да бъде демонтиран изключително лесно, дори от най-крехката домакиня.

Това е изключително добър уред, особено за тези домакинства, които нямат печки с вградени котлони. Уредът загрява изключително бързо до висока температура, а чрез LED дисплея се контролира лесно. Черният цвят е изкючително красив, а стъкленото покритие прави този уред да изглежда като плот от друго поколение. А за по-мързеливите, плотът разполага с нивелирани крачета и може да бъде използван дори без вграждане! Този уред си заслужава всяка стотинка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply