четвъртък, май 23

Samsung BRB30600FWW/EF – Идеалният хладилник за вграждане, комбиниращ функционалност и елегантен дизайн

Samsung BRB30600FWW/EF е хладилник с фризер за вграждане, който съчетава в себе си високо качество, функционалност и елегантен дизайн. Снабден с най-новите технологии и удобни функции, този модел е идеалният избор за модерния дом.

Капацитет и разпределение: С общ обем от 298 литра, Samsung BRB30600FWW/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки. Разполага с разделителна стена и полици, които ви позволяват да организирате продуктите по удобен начин. Фризерът е разположен отдолу, а хладилната част – отгоре, което улеснява достъпа до често използваните продукти.

Технологии за оптимално съхранение: Samsung BRB30600FWW/EF е оборудван с технологията No Frost, която предотвратява образуването на лед и конденз във фризерната и хладилната част. Това означава, че няма нужда от ръчно размразяване и продуктите се съхраняват свежи и дълго време. Twin Cooling системата осигурява независимо охлаждане на двата отделни компартимента, което предотвратява пренасянето на миризми и запазва оптималната температура и влажност.

Хладилник с фризер за вграждане Samsung BRB30600FWW/EF, 298 л, No Frost, Twin Cooling, Cool Select+, Humidity Fresh, Клас F, H 193.5 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции: Samsung BRB30600FWW/EF разполага с функцията Cool Select+, която ви позволява да избирате оптималната температура за различните видове храни. Това ви позволява да съхранявате месо, риба, зеленчуци и други продукти при идеалните условия, запазвайки тяхната свежест и вкус. Humidity Fresh функцията регулира нивото на влажност във влажната камера, което запазва свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълъг период от време.

Енергийна ефективност: С клас F на енергийна ефективност, Samsung BRB30600FWW/EF може да консумира малко повече енергия в сравнение с други модели. Въпреки това, технологиите и функциите за оптимално съхранение помагат да се намали консумацията и да се запази свежестта на продуктите.

Дизайн и удобство: Хладилникът има елегантен и съвременен дизайн, който ще се вписва перфектно във вашия кухненски интериор. Със своя височина от 193.5 см, той предлага достатъчно пространство за съхранение на големи количества храни и напитки. Разполага с LED осветление, което осигурява ярка и равномерна видимост във всеки кът на хладилника.

Заключение: Samsung BRB30600FWW/EF е перфектният избор за тези, които търсят хладилник с фризер за вграждане с високо качество и удобни функции. Този модел впечатлява със своя дизайн, технологии за оптимално съхранение и интелигентни функции. С него ще имате контрол върху температурата и влажността във вашия хладилник и фризер, запазвайки свежестта и качеството на хранителните продукти за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply